Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξεκάθαρο μήνυμα Τσίπρα: Το κλείσιμο της αξιολόγησης είναι κοντά, όσο και αν δεν το θέλουν κάποιοι

Ξεκάθαρο μήνυμα Τσίπρα: Το κλείσιμο της αξιολόγησης είναι κοντά, όσο και αν δεν το θέλουν κάποιοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αυτοκινητόδρομοι, Ελληνική Κυβέρνηση, Πιστοληπτική Αξιολόγηση, Τέμπη,

“Είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι το κλείσιμο της αξιολόγησης είναι πάρα πολύ κοντά”, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης της Σήραγγας των Τεμπών και του τμήματος Μαλιακός-Κλειδί του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ (Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι), στο νότιο μέτωπο της σήραγγας Τ2.

Όπως είπε, “έχουμε διανύσει ένα πολύ δύσκολο δρόμο, είμαστε στα τελευταία μέτρα αυτής της ανηφόρας και δεν θα κάνουμε πίσω στα τελευταία μέτρα, είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τους κόπους του λαού, να μην αφήσουμε κανέναν να παίζει παιχνίδια σε βάρος της οικονομίας”.

Συμπλήρωσε πως “το κλείσιμο της δύσκολης αυτής συγκυρίας θα σηματοδοτηθεί και από το επικείμενο κλείσιμο της αξιολόγησης, σημειώνοντας πως «τα παιχνίδια των καθυστερήσεων τελειώνουν και μέσα στον Απρίλιο τελειώνουν και οι ατέρμονες συζητήσεις για τα αναγκαία μέτρα για το χρέος».

«Η Ελλάδα κατακτά μια συνολική συμφωνία. Παρά τις Κασσάνδρες θα σταθεί στα πόδια της. Αυτό είναι το μήνυμα που δίνουμε σήμερα, μέσα από την ολοκλήρωση ενός έργου που πολλοί πίστεψαν πως δεν θα τελειώσει ποτέ», προσέθεσε και τόνισε ότι «είμαστε αποφασισμένοι να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και κανείς δεν θα μας εμποδίσει».

Διαβάστε όλο το παρασκήνιο του χθεσινού εσπευσμένου τηλεφωνήματος της Άνγκελα Μέρκελ στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τις πυρετώδεις διαβουλεύσεις ενόψει του αυριανού κρίσιμου Eurogroup. 

Σχετικά άρθρα