Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τετ α τετ Μητσοτάκη – Κουτσούμπα: Tι θα συζητήσουν

Τετ α τετ Μητσοτάκη – Κουτσούμπα: Tι θα συζητήσουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Λεβέντης, Βουλή των Ελλήνων, Δημήτρης Κουτσούμπας, Ένωση Κεντρώων, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Συνάντηση με τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα θα έχει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, το πρωί της Πέμπτης.

Το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί στο γραφείο του Δ. Κουτσούμπα στη Βουλή.

Με τη συνάντησή του με τον Δ. Κουτσούμπα ο πρόεδρος της Ν.Δ. ολοκληρώνει τον κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τετάρτη, ο Κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, με τον οποίο και συμφώνησε στην ανάγκη υλοποίησης ενός εθνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων στην Οικονομία, τη Δημόσια Διοίκηση και την Παιδεία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε «η σημαντική υποχώρηση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών απόρροια του κλίματος αβεβαιότητας στην πραγματική οικονομία της χώρας με βαρύτατες ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

Επίσης, συζητήθηκαν «το δυσβάσταχτο κόστος που πληρώνουν καθημερινά οι πολίτες από την μεγάλη καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης», καθώς και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα η ελληνική κοινωνία και η ελληνική οικονομία.

Ο Β. Λεβέντης επανέλαβε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης την άποψή του για συναίνεση:

«Είπα στον κ. Μητσοτάκη ότι εφόσον είναι πρώτος στις εκλογές, τα ίδια εννέα σημεία θα στείλω και σε εκείνον, που έστειλα και στον πρωθυπουργό, ο οποίος έκανε δεκτό ως αίτημα μόνο την απλή αναλογική. Τα άλλα σημεία τα αγνόησε ο κ. Τσίπρας. Και επειδή με ενδιαφέρει η χώρα και δεν πρέπει να χάνει χρόνο, αν τα δεχτεί ο κ. Μητσοτάκης θα έχει ένα στήριγμα χωρίς να ζητάω τίποτα, ούτε υπουργεία ούτε τίποτα, αρκεί να διορθώνεται η χώρα, αυτό είναι το όνειρο μου», δήλωσε.

Σύμφωνα με πηγές της Ένωσης Κεντρώων, ο Β. Λεβέντης δεν συμφώνησε με το αίτημα της ΝΔ για εκλογές.

Σχετικά άρθρα