Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο κρούσμα τηλεφωνικών υποκλοπών καταγγέλλει το ΚΚΕ

Νέο κρούσμα τηλεφωνικών υποκλοπών καταγγέλλει το ΚΚΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Κουτσούμπας, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Υποκλοπές,

Νέες τηλεφωνικές υποκλοπές καταγγέλλει το ΚΚΕ οι οποίες όπως ανακοίνωσε παρατηρήθηκαν στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων τα τηλεφωνικά κέντρα της ΝΔ και της Ένωσης Κεντρώων.

 

Το ΚΚΕ και όπως ανακοίνωσε ενημέρωσε ήδη τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση, τον αρμόδιο υπουργό κ. Παππά, τους υπεύθυνους των υπόλοιπων κομμάτων, που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα, καθώς επίσης και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών και τον Πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.

Υπενθυμίζεται, πως το ΚΚΕ είχε καταγγείλει παρόμοιες υποκλοπές το Δεκέμβριο του 2016, ενώ όπως αναφέρει ακόμη δεν έχει εκδοθεί σχετικό πόρισα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

Πριν ακόμα ολοκληρωθούν οι έρευνες από τις αρμόδιες αρχές για την υπόθεση των τηλεφωνικών συνακροάσεων, που είχε καταγγείλει το ΚΚΕ, την 1/12/2016, σήμερα (5/4/2017), παρατηρήθηκαν νέες επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων τα τηλεφωνικά κέντρα της ΝΔ και της Ένωσης Κεντρώων.

Το ΚΚΕ καταγγέλλει το νέο αυτό γεγονός και επισημαίνει την απαράδεκτη καθυστέρηση -επί 4 και πλέον μήνες- της έκδοσης πορίσματος για την προηγούμενη καταγγελία του.

Η κυβέρνηση και οι αρμόδιες αρχές οφείλουν άμεσα να ερευνήσουν σε βάθος και το νέο αυτό σοβαρό γεγονός και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ώστε να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι, πράγμα που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Το ΚΚΕ και με αφορμή το νέο κρούσμα, ενημέρωσε ήδη τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση, τον αρμόδιο υπουργό κ. Παππά, τους υπεύθυνους των υπόλοιπων κομμάτων, που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα, καθώς επίσης και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών και τον Πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.

Σχετικά άρθρα