Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καυστική απάντηση Γαβρόγλου σε Μητσοτάκη για τις Πανελλαδικές

Καυστική απάντηση Γαβρόγλου σε Μητσοτάκη για τις Πανελλαδικές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Κυβέρνηση, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Γαβρόγλου, Νέα Δημοκρατία, Πανελλαδικές Εξετάσεις, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,

Καυστική ήταν η απάντηση του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο Κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε μέσω twitter το υπουργείο για «παλινωδίες» όσον αφορά στις Πανελλαδικές.

«Το ράβε-ξήλωνε με τις Πανελλήνιες προσθέτει και άλλο άγχος σε μαθητές και γονείς. Προς Υπ. Παιδείας: σταματήστε τις παλινωδίες τώρα», ήταν το μήνυμα του Κ. Μητσοτάκη στο twitter.

«Το περσινό σας πάθημα δεν σας έγινε μάθημα», του απάντησε ο Κ. Γαβρογλου, συνεχίζοντας:

«Προβλέψατε κλειστά σχολεία το Σεπτέμβριο και αυτά άνοιξαν κανονικά για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Καταγγείλατε κομματική επιτροπή εξετάσεων ώστε να πλήξετε το κύρος των εξετάσεων- καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δυστυχώς για εσάς, η ζωή συνεχώς σας διαψεύδει».

Μάλιστα ο Κ. Γαβρογλου του ζήτησε μια προσωπική χάρη:

«Επικοινωνήστε με το γραφείο μου για να ενημερωθείτε για τα μεγάλα θέματα της εκπαίδευσης ώστε να μπορείτε να κάνετε μία δημιουργική αντιπολίτευση στο υπουργείο Παιδείας».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του Σαββάτου ανακοινώθηκε αναπροσαρμογή του εισακτεων στα ΑΕΙ, παρ’ ότι είχαν ολοκληρωθεί οι αιτήσεις συμμετοχής στις πανελλαδικές.

Σχετικά άρθρα