Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κώστας Μπακογιάννης: “Έχουμε μόνο μία επιλογή: να αλλάξουμε”

Κώστας Μπακογιάννης: “Έχουμε μόνο μία επιλογή: να αλλάξουμε”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Κώστας Μπακογιάννης, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης στην Στερεά Ελλάδα βασισμένο στην επιχειρηματικότητα προτείνει ο Κώστας Μπακογιάννης προκειμένου να αντιστραφούν τα αρνητικά αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης που έχει αφήσει βαρύ αποτύπωμα στην οικονομική ζωή της περιοχής.

“Στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε” δηλώνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης “το πρώτο βήμα είναι να το πιστέψουμε. Και εμείς το πιστεύουμε, γιαυτό ζητάμε τη στήριξη του κόσμου.”.

“Η στήριξη της αυτοαπασχόλησης και των νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων” επισημαίνει ο Κώστας Μπακογιάννης μπορούν να γίνουν ο μοχλός που θα δώσει ώθηση στην απασχόληση που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η Στερεά Ελλάδα.

“Τομείς ανεκμετάλλευτοι τόσα χρόνια όπως ο Τουρισμός, ο Πολιτισμός, η παροχή καινοτόμων υπηρεσιών, οι υπηρεσίες υγείας και φροντίδας από κοινωνικές επιχειρήσεις μπορούν να δώσουν προοπτική στην επιχειρηματικότητα” επισημαίνει ο Κώστας Μπακογιάννης τονίζοντας ωστόσο ότι αυτή η νέα επιλογή τοπικής ανάπτυξης μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν σταθούμε πέρα από τις καταστροφικές λογικές του παρελθόντος όπως η “κομματοκρατία, η γραφειοκρατική ταλαιπωρία, οι επενδύσεις χαμηλού επιπέδου, οι λογικές κολλητών και αδιαφάνειας”.

“Γι αυτό έχουμε μόνο μία επιλογή: να αλλάξουμε. Να αλλάξουμε λογικές και πρακτικές του παρελθόντος” επισημαίνει λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες του δεύτερου γύρου.

Σχετικά άρθρα