Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Μόνο με λύση για το χρέος θα εφαρμοστούν τα μέτρα

Τσίπρας: Μόνο με λύση για το χρέος θα εφαρμοστούν τα μέτρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εφημερίδα Έθνος, ΣΥΡΙΖΑ,

Στην τελευταία στροφή της κρίσιμης διαπραγμάτευσης για το κλείσιμο της αξιολόγησης, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στέλνει μήνυμα προς τους δανειστές, συνδέοντας την εφαρμογή των υπό ψήφιση μέτρων με συνολική λύση για το χρέος.

«Θα κλείσει η συμφωνία, θα ψηφίσουμε μέτρα και αντίμετρα, τα οποία θα εφαρμοστούν μετά το 2019 -και αυτό μόνο εάν, εν τω μεταξύ, υπάρχουν ουσιαστικά μέτρα για το χρέος και έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται», αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του που δημοσιεύεται την Κυριακή στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ.

Νωρίτερα,το Σάββατο το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αποχωρώντας από κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, έκανε λόγο για συμφωνία εντός του Απριλίου στέλνοντας ωστόσο αμφίσημο μήνυμα, αφού έκανε αναφορά στην πρωταπριλιά.

Λίγο πριν τις 6.30 και αποχωρώντας από τα γραφεία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ερωτηθείς για το κατά πόσον θα υπάρξει συμφωνία μέσα στον Απρίλιο, απάντησε:

«Ναι, θα έχουμε, αλλά ό,τι και να σας πω σήμερα είναι πρωταπριλιά, ό,τι και να σας πω δεν θα με πιστέψετε», είπε με χαλαρή διάθεση ο Πρωθυπουργός.

Σχετικά άρθρα