Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συντροφικά μαχαιρώματα στη ΝΔ: Γιατί η Παπακώστα “κράζει” τον Γεωργιάδη

Συντροφικά μαχαιρώματα στη ΝΔ: Γιατί η Παπακώστα “κράζει” τον Γεωργιάδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Κατερίνα Παπακώστα, Νέα Δημοκρατία,

Αιχμές κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη άφησε μέσω Twitter η βουλευτής του κόμματος, Κατερίνα Παπακώστα.

Αιτία στάθηκε το σχόλιο του αντιπροέδρου της ΝΔ για τη συγγνώμη που ζήτησε ο αρθρογράφος της Καθημερινής,Στέφανος Κασιμάτης από την Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Ο κ. Γεωργιάδης έγραψε συγκεκριμένα στο twitter του: «Οι σπουδαίοι άνθρωποι, όταν κάνουν λάθος (λάθη κάνουμε όλοι) ζητούν συγγνώμη χωρίς δικαιολογίες. Εύγε στον Στέφανο Κασιμάτη», με την κα. Παπακώστα με τρία «τιτιβίσματά» της να κατηγορεί ανοικτά για επιλεκτική ευαισθησία.

«Ο Άδωνις, ο οποίος δίνει ‘’εύγε’’ στον ‘’Μπόρατ’’ της δημοσιογραφίας Στ. Κασιμάτη για τη συγγνώμη προς τη Χριστοδουλοπούλου, θα έπρεπε να αξίωνε και για ‘μένα, τη συνάδελφό του, τη συγγνώμη του ‘’αρθρογράφου’’ της χολής, την οποία εξέμεσε ο φίλος του εις βάρος του γιού μου και της μνήμης της αείμνηστης μητέρας μου μέσω της στήλης του… Λυπάμαι και ανησυχώ!», έγραψε χαρακτηριστικά η κα. Παπακώστα.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών, ο Στέφανος Κασιμάτης σε άρθρο του στην Καθημερινή ειρωνευόταν την Κατερίνα Παπακώστα επειδή είχε δηλώσει την απογοήτευση για τη στάση των συναδέλφων της βουλευτών στη ΝΔ οι οποίοι δεν την κάλεσαν στο τηλέφωνα για να της εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους όταν έχασε τη μητέρα της.

Σχετικά άρθρα