Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θ. Πάγκαλος: Τους δημοσκόπους τους “τάιζε” το ΠΑΣΟΚ

Θ. Πάγκαλος: Τους δημοσκόπους τους “τάιζε” το ΠΑΣΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Θεόδωρος Πάγκαλος, ΠΑΣΟΚ, Ρένα Δούρου, ΣΥΡΙΖΑ,

Φωτιές ανάβει για ακόμα μία φορά ο Θεόδωρος Πάγκαλος με τις δηλώσεις του για τα exit poll και τα αποτελέσματα του α’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αναφερόμενος στις αστοχίες των exit poll της περασμένης Κυριακής, ο πρώην υπουργός είπε ότι τους δημοσκόπους «τους “τάιζε” το ΠΑΣΟΚ».

«Το ΠΑΣΟΚ μοίραζε κακώς λεφτά», συνέχισε μιλώντας στον Βήμα Fm και τόνισε ότι «φτύνουν εκεί που τρώγαν» και που «μισούσαν το χέρι που τους τάιζε», ενώ χαρακτήρισε «παράλογο» ένας δημοσκόπος να είναι στέλεχος κόμματος, καθηγητής Πανεπιστημίου και επιχειρηματίας.

Στη συνέχεια ο κ. Πάγκαλος εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «συνετρίβη» στο δήμο και την περιφέρεια της Αθήνας αφού -όπως τόνισε- ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έλαβε 45.000 ψήφους, ενώ στις εκλογές του 2012 το κόμμα του είχε λάβει 78.000.

Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και στην κυρία Ρένα Δούρου, σημειώνοντας ότι έλαβε 410.000 ψήφους και ότι το 2012 το κόμμα της είχε ψηφιστεί από 600.000 πολίτες.

Σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε την περασμένη εβδομάδα για τις απαράδεκτες δηλώσεις που έκανε για την κυρία Δούρου, τόνισε ότι οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν μόνο ως «μικροαστικός καθωσπρεπισμός», παραδέχθηκε ωστόσο ότι ίσως κακώς έκανε τη συγκεκριμένη αναφορά για την κυρία Δούρου, την οποία χαρακτήρισε μάλιστα «πάρα πολύ εμφανίσιμη».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός είχε πει ότι η Ρένα Δούρου παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας κολλώντας παντού αφίσες με «τη βρωμερή της φάτσα». «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα», είχε χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Δεν έχω ακούσει κανέναν να διαμαρτυρηθεί, όταν η Αυγή με χαρακτήρισε “παχύδερμο”, “κτήνος” ή “σαλιάρη”», επανέλαβε ο κ. Πάγκαλος, λέγοντας πως πρόκειται για εγκάθετους που έχουν «μόνο αυτί το δεξιό, δεν ακούν από το αριστερό, ούτε βλέπουν από το αριστερό μάτι».

Σχετικά άρθρα