Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κικίλιας: Η ανάπτυξη 2,7% είναι απατηλό όνειρο της κυβέρνησης

Κικίλιας: Η ανάπτυξη 2,7% είναι απατηλό όνειρο της κυβέρνησης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Κικίλιας, Ελληνική Κυβέρνηση, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Οικονομική Ανάπτυξη, Πιστοληπτική Αξιολόγηση,

“Έχουν ήδη χαθεί μήνες τρεις μήνες το 2017. Είναι απατηλό όνειρο η ανάπτυξη 2,7% και χάνουμε την ποσοτική χαλάρωση», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης.

“Σε περίπτωση που δεν κλείσει η αξιολόγηση, θα επέλθουν καταστροφικές συνέπειες στον τόπο”, υπογράμμισε ο Β. Κικίλιας από τη Μάλτα όπου βρίσκεται συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και επεσήμανε:

“Οι κυβερνώντες ψάχνουν τρόπο να «φτιασιδώσουν» και να περάσουν στις κοινοβουλευτικές τους ομάδες τις περικοπές της αποτυχημένης διαπραγμάτευσης, τις μειώσεις συντάξεων, τη μείωση στο αφορολόγητο αλλά και την εκχώρηση κομματιών του ενεργειακού μας πλούτου”.

Όπως σημείωσε, ακόμα και αν κλείσει η διαπραγμάτευση, η κυβέρνηση δεν θα καταφέρει να επαναφέρει τη χώρα στην κανονικότητα.

«Δεν το θέλουν, δεν το ξέρουν και δεν το μπορούν. Είναι εκ της φύσης τους αντίθετοι σε αυτό. Θέλουν να διορίζουν από τις πόρτες και από τα παράθυρα κομματικούς εγκάθετους αδιαφορώντας για την Ελλάδα που παλεύει, που δουλεύει», σχολίασε, ενώ παράλληλα εκτίμησε πως δεν θα υπάρξει ανάκαμψη της οικονομίας άμεσα.

Σχετικά άρθρα