Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το ΠΑΣΟΚ στέλνει στο πειθαρχικό για διαγραφή τον “Γκρίζο Λύκο” περιφερειακό του σύμβουλο

Το ΠΑΣΟΚ στέλνει στο πειθαρχικό για διαγραφή τον “Γκρίζο Λύκο” περιφερειακό του σύμβουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Γκρίζοι Λύκοι, Έλληνες Μουσουλμάνοι, ΠΑΣΟΚ, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Τον χαιρετισμό των «Γκρίζων Λύκων» της Τουρκίας, που σχημάτισε με τα δάχτυλά του και φωτογραφήθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του ΠΑΣΟΚ Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, φαίνεται ότι του στοιχίζει την ιδιότητα του μέλους του κινήματος, αφού με αστραπιαία απόφαση της Χαριλάου Τρικούπη παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης με το ερώτημα της διαγραφής.

Την αυτονόητη κίνηση του ΠΑΣΟΚ εξήγησε με μια λιτή δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος Παύλος Χριστίδης.

«Το σήμα των “Γκρίζων Λύκων” και η προκλητική του επίδειξη δεν συνάδουν με τις Αρχές, τις ιδέες και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ», υπογράμμισε.

Ο Ουστά από τη Γερμανία -όπου βρίσκεται- επικοινώνησε με τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, Ανέστη Αντωνιάδη, και του είπε ότι η επίμαχη φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από περίπου επτά χρόνια στη Γερμανία, στο πλαίσιο μιας κοινωνικής συνάθροισης και το σήμα των «Γκρίζων Λύκων» σχηματίστηκε προκειμένου να ειρωνευτούν οι εμφανιζόμενοι στη φωτογραφία τα λόγια αυτού που την τράβηξε.

Μετά τις προφορικές εξηγήσεις, αναμένεται και η αποστολή από τη Γερμανία στα γραφεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και της γραπτής απολογίας του Ουστά, με σκοπό στη συνέχεια να προγραμματιστεί η συνεδρίαση του πειθαρχικού οργάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντίδραση του κ. Αντωνιάδη είναι ότι τα λεγόμενα του Ουστά απέχουν πολύ από την πρώτη εικόνα που δημιουργήθηκε από την κυκλοφορία της επίμαχης φωτογραφίας, ωστόσο δεν πήρε θέση, για να μην προκαταλάβει την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης.

Σχετικά άρθρα