Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Περιφερειακός Σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ στη Θράκη χαιρετά ως ακροδεξιός “Γκρίζος Λύκος”

Περιφερειακός Σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ στη Θράκη χαιρετά ως ακροδεξιός “Γκρίζος Λύκος”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Γκρίζοι Λύκοι, Έλληνες Μουσουλμάνοι, ΠΑΣΟΚ, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Αίσθηση έχει προκαλέσει ο σχηματισμός του σήματος των ακροδεξιών Γκρίζων Λύκων από εκλεγμένο μουσουλμάνο περιφερειακό σύμβουλο στην Ξάνθη με το ΠΑΣΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, εκλεγμένο με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος πρόσφατα εξελέγη γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Στη φωτογραφία, ο περιφερειακός σύμβουλος απαθανατίζεται να κάνει τον ακροδεξιό χαιρετισμό, ενώ διακρίνεται ακόμη ένα άτομο που χαιρετά το ίδιο, με τους υπόλοιπους να ποζάρουν στο φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Ο χαιρετισμός των Γκρίζων Λύκων δεν διαφέρει σε τίποτα από τον χαιρετισμό των χρυσαυγιτών, πράγμα που σημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ της Φώφης και λοιπών “συνιστωσών” οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό για τον ακροδεξιό που υποστήριξε.

Επίσης ενδιαφέρον θα είχε να διαβάσουμε και μια ανακοίνωση καταδίκης από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Διαγραφή για το σήμα των Γκρίζων Λύκων

Αντιμέτωπος με το ερώτημα της διαγραφής βρέθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, ο οποίος σχημάτισε με τα χέρια του το σήμα των Γκρίζων Λύκων.

«Το σήμα των Γκρίζων Λύκων και η προκλητική του επίδειξη δεν συνάδει με τις αρχές, τις ιδέες και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ.

Ο συγκεκριμένος περιφερειακός σύμβουλος παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης με το ερώτημα της διαγραφής», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης.

Σχετικά άρθρα