Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τετ α τετ Καμμένου – Πενς στην Ουάσιγκτον – Ο Τραμπ στην εκδήλωση για την 25η Μαρτίου

Τετ α τετ Καμμένου – Πενς στην Ουάσιγκτον – Ο Τραμπ στην εκδήλωση για την 25η Μαρτίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, Ελληνική Κυβέρνηση, Ελληνική Ομογένεια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λευκός Οίκος, Μάικ Πενς, Ντόναλντ Τραμπ, Ουάσιγκτον, Πάνος Καμμένος, Ράινς Πρίμπους, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα παραστεί στην εκδήλωση του Λευκού Οίκου σήμερα Παρασκευή, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και την ελληνοαμερικανική κοινότητα.

Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος στο περιθώριο της εορταστικής εκδήλωσης αναμένεται να συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Π. Καμμένος συναντήθηκε το βράδυ της Πέμπτης με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πένς στο πλαίσιο του δείπνου προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου και επιφανών ομογενών που παρέθεσε στο Blair House ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ράινς Πρίμπους, για να τιμήσει την εθνική επέτειο της ανεξαρτησίας.

Στο δείπνο παραβρέθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης, καθώς και Έλληνες επιχειρηματίες.

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε με θερμά λόγια για την Ελλάδα και μετέφερε το χαιρετισμό του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο ελληνικής καταγωγής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ράινς Πρίμπους αναφέρθηκε στην προεδρία Τραμπ και το όραμά του για την Αμερική και στους ιστορικούς δεσμούς ΗΠΑ-Ελλάδας αναφέροντας πως είναι υπερήφανος που είναι Έλληνας.

Σχετικά άρθρα