Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με Παυλόπουλο, Κοτζιά και Γεννηματά θα συναντηθεί την Πέμπτη ο Γκάμπριελ

Με Παυλόπουλο, Κοτζιά και Γεννηματά θα συναντηθεί την Πέμπτη ο Γκάμπριελ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αλέξης Τσίπρας, Γερμανία, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, Νίκος Κοτζιάς, ΠΑΣΟΚ, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, Υπουργείο Εξωτερικών, Φώφη Γεννηματά,

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, αλλά και την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά θα συναντηθεί σήμερα Πέμπτη ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός αντικαγκελάριος και υπουργός Εξωτερικών, o οποίος βρίσκεται από χθες Τετάρτη στην Αθήνα, συναντήθηκε στις 08:00 το πρωί με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, στις 10:00 θα συναντήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στις 12:30 το μεσημέρι με τον υπουργό Εξωτερικών.

Χθες ο Ζ. Γκάμπριελ συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Να δουλέψουμε όλοι, ώστε τον Απρίλιο να φτάσουμε σε λύση», διεμήνυσε ο κ. Γκάμπριελ, κατά την διάρκεια της συνάντησης του με τον πρωθυπουργό και επαίνεσε την μεταρρυθμιστική προσπάθεια της Ελλάδας.

Από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «Το δίλημμα είναι σαφές, ή θα επανακτήσουμε το κοινωνικό συμβόλαιο και το κοινωνικό κεκτημένο ή θα παραμείνουμε σε ρατσιστικά συνθήματα που δυστυχώς ακούγονται και από επίσημα χείλη. Η Ελλάδα επιλέγει την πρώτη κατηγορία, και είναι αποφασισμένη να δουλέψει γι’ αυτό».

Σχετικά άρθρα