Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Από «σκάνδαλο» μετεξελίχθηκε σε «λάσπη» το Βατοπέδι για την Μπακογιάννη

Από «σκάνδαλο» μετεξελίχθηκε σε «λάσπη» το Βατοπέδι για την Μπακογιάννη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μονή Βατοπεδίου, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη,

Αθώοι λοιπόν όλοι οι κατηγορούμενοι για το Βατοπέδι, σύμφωνα με την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Απόφαση για την οποία κάποιοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, ενώ άλλοι έβγαλαν τα «μαχαίρια» από τα θηκάρια τους.

Ανάμεσα σε αυτούς που πανηγύρισαν για την απόφαση του δικαστηρίου ήταν και η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία την αφιέρωσε «στη μνήμη του Γιάννη Αγγέλου που δεν άντεξε τη λάσπη».

«Αφιερώνω την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για το Βατοπέδι στη μνήμη του Γιάννη Αγγέλου που δεν άντεξε τη λάσπη γι’ αυτή την υπόθεση», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Με μια πρώτη ανάγνωση του μηνύματός της, ο ενθουσιασμός της θα φάνταζε λογικός. Ωστόσο, πριν περίπου 7 χρόνια, η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε μια «κάπως» διαφορετική άποψη για την εν λόγω υπόθεση. Για την ακρίβεια, όχι απλά «κάπως», αλλά τελείως διαφορετική!

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις της στον Αδέσμευτο Τύπο τον Ιούνιο του 2010, είχε τονίσει χαρακτηριστικά πως «ήταν σκάνδαλο το Βατοπέδι». Η κ. Μπακογιάννη, μάλιστα, πηγαίνοντας ένα βήμα παρά πέρα την άποψή της, εκτίμησε τότε ότι από τις ανταλλαγές των εκτάσεων «κάποιοι σίγουρα έβγαλαν χρήματα».

«Χρειάζεται να εξεταστεί ποιος, πώς, με τι μελέτες και ποιο κόστος για το Δημόσιο έκανε αυτές τις ανταλλαγές και πώς πάρθηκαν αυτές οι αποφάσεις», δήλωνε τότε η ίδια.

Το τι μεσολάβησε για την κυβίστηση της Ντόρας Μπακογιάννη από το 2010 μέχρι σήμερα, όπως και το πότε έλεγε την αλήθεια, μόνο εκείνη το γνωρίζει…

Σχετικά άρθρα