Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η είδηση που έβγαλε ο Καραμανλής από την Αμφίπολη

Η είδηση που έβγαλε ο Καραμανλής από την Αμφίπολη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμφίπολη, Κώστας Καραμανλής, Μιχάλης Λεφαντζής, Νέα Δημοκρατία, Τύμβος Καστά,

Μία είδηση βγήκε από τη επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στον Τύμβο Καστά, στην Αμφίπολη και αυτή μέχρι στιγμής δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TRIBUNE ο κ. Καραμανλής μετά την περιήγησή του στον αρχαιολογικό χώρο από τον αρχιτέκτονα αναστηλωτή, Μιχάλη Λεφαντζή, είχε συνομιλίες με συντοπίτες του και τοπικούς φορείς, μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους, όπως ο ίδιος άλλωστε πάντοτε επιδιώκει.

Ερωτηθείς από πολίτες για την παρούσα πολιτική κατάσταση και την εν εξελίξει διαπραγμάτευση για τη δεύτερη αξιολόγηση, ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε χαρακτηριστικά:

“Η αξιολόγηση θα κλείσει”, απορρίπτοντας τα σενάρια για νέο θρίλερ, τα οποία διακινούνται από διάφορα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας.

Πέραν βέβαια της πεποίθησης που εξέφρασε ο Κώστας Καραμανλής, η ίδια η επιλογή του για δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό, αποτελεί σύμφωνα με παραδοασιακά στελέχη της ΝΔ, είδηση από μόνη της.

Και τούτο, διότι η επίσκεψή του στην Αμφίπολη ήρθε σε μία συγκυρία που ο εσωκομματικός πόλεμος στη συντηρητική παράταξη μαίνεται, με διακύβευμα το ίδιο το ιδεολογικό πρόσημο της ΝΔ, τις επιλογές της ηγεσίας αλλά και τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη μέσω… αγγελιοφόρων στον Τύπο, τα οποία ουκ ολίγες φορές μέχρι στιγμής έχουν βάλει στο στόχαστρο των πρώην πρωθυπουργό και εκτιμάται από τις ίδιες πηγές πως προέρχονται από το εσωτερικό της παράταξής του.

Σχετικά άρθρα