Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: “Οι ευρωεκλογές θα είναι δημοψήφισμα για το μνημόνιο!”

Τσίπρας: “Οι ευρωεκλογές θα είναι δημοψήφισμα για το μνημόνιο!”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εκλογές, Ευρωεκλογές 2014, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

«Οι πολίτες σήμερα τη ψήφο τους άνοιξαν νέο δρόμο για την τοπική αυτοδιοίκηση», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών.

«Το αποτέλεσμα στην Αθήνα και την Αττική αναδεικνύουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ισχυρό παράγοντα και στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης», σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για ένα «νέο αυτοδιοικητικό χάρτη». Άλλωστε, «δεν υπάρχει προηγούμενο, κυβερνητικό κόμμα να είναι εκτός δεύτερου γύρου», όπως είπε.

«Την επόμενη εβδομάδα η Αθήνα και η Αττική θα γυρίσουν σελίδα», δήλωσε ο κ. Τσίπρας και επανέλαβε τη θέση πως οι «ευρωεκλογές θα είναι το δημοψήφισμα που ποτέ δεν έγινε στον τόπο για το μνημόνιο».

«Θα είναι το δημοψήφισμα για το αν η πατρίδα μας θα αποκτήσει ξανά αξιοπρέπεια και στην Ευρώπη», σημείωσε χαρακτηριστικά και κάλεσε τους πολίτες «σε συστράτευση» ό,τι κι αν ψήφισαν.

«Η Ελλάδα δεν ανήκει σε κανέναν εκτός από το λαό της. Την επόμενη Κυριακή η ψήφος μας δεν θα πιάσει απλώς τόπο, θα αλλάξει τον τόπο», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Σχετικά άρθρα