Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γ. Μπουτάρης: “Ζητώ την ψήφο όλων των Θεσσαλονικέων”

Γ. Μπουτάρης: “Ζητώ την ψήφο όλων των Θεσσαλονικέων”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μπουτάρης, Εκλογές, Θεσσαλονίκη, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Ο Γιάννης Μπουτάρης ζήτησε για τη δεύτερη Κυριακή την ψήφο όλων των Θεσσαλονικέων, και αυτών που τον ψήφισαν και αυτών που δεν τον ψήφισαν στον πρώτο γύρο.

Μετά τα πρώτα αποτελέσματα, που τον φέρνουν πρώτο μεταξύ των υποψηφίων, ο κ. Μπουτάρης επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Κομνηνών, όπου του επιφυλάχθηκε θερμή και ενθουσιώδης υποδοχή από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, μέλη και φίλους της παράταξής του «Πρωτοβουλία».

Παρόντες ήταν ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ, Χρόνης Μακρίδης και συνεργάτες του κ. Μπουτάρη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος πανηγύρισε, ιδιαίτερα, με τα εγγόνια του και δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες που σήμερα ψήφισαν αυτοδιοικητικά και έδωσαν έτσι στην “Πρωτοβουλία” ένα ξεκάθαρο προβάδισμα. Το αποτέλεσμα, προφανώς, μας ικανοποιεί αλλά δεν μας αφήνει να κοιμόμαστε. Γι’ αυτό ζητώ την ψήφο όλων των Θεσσαλονικέων, και αυτών που μας ψήφισαν και αυτών που δεν μας ψήφισαν, προκειμένου στον δεύτερο γύρο να πετύχουμε μία νίκη, η οποία θα μας δώσει το δικαίωμα να κάνουμε ένα ιστορικό βήμα για την πόλη, να εκφράσουμε δηλαδή μέσα από αυτήν τη νίκη την αυτοδιοικητική ενότητα όλης της πόλης». «Το πείραμα άξιζε τον κόπο» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς εάν θα προτείνει συνεργασίες σε συγκεκριμένους υποψήφιους, ενόψει του δευτέρου γύρου, απάντησε: «Θα μου επιτρέψετε να μην κάνω άλλη δήλωση μέχρι να βγουν τα τελικά αποτελέσματα».

Σχετικά άρθρα