Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γ. Σακελλαρίδης: «Ούτε μια μέρα χαμένη, είναι στο χέρι μας»

Γ. Σακελλαρίδης: «Ούτε μια μέρα χαμένη, είναι στο χέρι μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Δήμος Αθήνας, Εκλογές, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Σήμερα οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες ψήφισαν για την μεγάλη αλλαγή στην πόλη, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης και προσέθεσε πως η «Ανοιχτή Πόλη» έδωσε αυτόν τον αγώνα με το πρόγραμμα και το όραμά της, για μια Αθήνα της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας, για μια πόλη για όλους.

Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου αποτελεί μια πρώτη δικαίωση, επισήμανε ο κ. Σακελλαρίδης και ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον ίδιο και στον συνδυασμό.

«Όσοι αγνόησαν τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα και υλοποίησαν τις καταστροφικές πολιτικές της λιτότητας, όσοι εγκατέλειψαν την πόλη και ταυτίστηκαν με τα κόμματα του μνημονίου, δεν μπορούν να εμφανίζονται ως υπερκομματικοί υποψήφιοι» ανέφερε ο κ. Σακελλαρίδης και τόνισε πως «το ποσοστό του νεοναζιστικού μορφώματος αποδεικνύει ότι επιβάλλεται να μην υπάρχει εφησυχασμός».

Υπογράμμισε πως σήμερα έγινε το πρώτο βήμα και κάλεσε τους Αθηναίους σε μια πλατιά συμμαχία για το μέλλον της πόλης, για να ξανάρθει η αξιοπρέπεια και το κοινωνικό πρόσωπο στις δημοτικές υπηρεσίες, για μια Αθήνα βιώσιμη.

«Ούτε μια μέρα χαμένη, είναι στο χέρι μας» κατέληξε ο κ. Σακελλαρίδης.

Σχετικά άρθρα