Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Όποια συμφωνία φέρει ο Τσίπρας στη Βουλή θα την ψηφίσουμε όλοι

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Όποια συμφωνία φέρει ο Τσίπρας στη Βουλή θα την ψηφίσουμε όλοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Σταθάκης, Νίκος Παπαδόπουλος, ΣΥΡΙΖΑ,

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια γροθιά και θα ψηφίσουν υπέρ των μέτρων που θα φέρει η κυβέρνηση σύμφωνα με την τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παπαδόπουλου σήμερα Τρίτη στη Βουλή.

«Πιστεύετε ότι ο πρωθυπουργός θα φέρει συμφωνία και δεν θα υπογράψουν οι βουλευτές; Είναι δυνατόν; Δεν μας βλέπετε; Εγώ είμαι πιο αριστερός από τον πρωθυπουργό; Έλεος!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν κρατιέστε με τίποτα, έχετε μάθει στις καρέκλες, καβάλα στον Ντορή ήσασταν, τώρα αλλάξανε τα κόζια» πρόσθεσε δε ο κ. Παπαδόπουλος.

«Δεν υπάρχει κανένας συμψηφισμός ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ, διατηρούμε στο ακέραιο το ηθικό πλεονέκτημα» επέμεινε νωρίτερα ο Γιώργος Σταθάκης μιλώντας στη Βουλή.

«Είναι αδιανόητο να μας συγκρίνουν με δική τους πολιτική» ανέφερε ο υπουργός Ενέργειας, ενώ με αφορμή τις νέες δηλώσεις του τομεάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος της ΝΔ Κώστα Σκρέκα, ο οποίος ζήτησε την κατάθεση στη Βουλή αντίγραφου της δίγραμμης επιταγής που παρέλαβε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ Σωτήρης Νίκας ως αποζημίωση απόλυσης.

Ο κ. Σταθάκης επανέλαβε ότι αντίστοιχη περίπτωση υπήρξε το 2007 όταν διευθύνων σύμβουλος έγινε ο Γιώργος Στεργίου επί ΝΔ.

Σχετικά άρθρα