Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δέσμευση Σπίρτζη: Οι νέοι αυτοκινητόδρομοι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το Πάσχα

Δέσμευση Σπίρτζη: Οι νέοι αυτοκινητόδρομοι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το Πάσχα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκινητόδρομοι, Ελληνική Κυβέρνηση, Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης,

«Το Πάσχα οι Έλληνες θα πάνε με ολοκληρωμένους αυτοκινητόδρομους να γιορτάσουν», τόνισε ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον Real fm.

«Προφανώς με τους παραχωρησιούχους και τους εργολήπτες από την ημέρα που αναλάβαμε μέχρι σήμερα γίνεται μία συνεχή διαπραγμάτευση η οποία δεν θα σταματήσει και αφού τελειώσουν τα έργα. Ο δρόμος Κορίνθου – Πατρών θα είναι έτοιμος σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα”, υπογράμμισε ο υπουργός Μεταφορών.

Θα υπάρχουν τρία σημεία τα οποία δεν θα είναι ολοκληρωμένα… Επιτέλους, θα έχουμε στις 31 Μαρτίου και έπειτα από πολλές δεκαετίες ολοκληρωμένο το όνειρο όλων μας και των παππούδων μας να υπάρχει ένας ασφαλής αυτοκινητόδρομος μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης, μεταξύ Αθήνας και Πάτρας και η Ιονία Οδός», επεσήμανε.

Σημείωσε επίσης ότι το τέλος της λιτότητας δεν σηματοδοτεί πως ο ελληνικός λαός και η καθημερινότητα του καθένα από εμάς φεύγει και πηγαίνει σε μία άλλη εποχή.

«Αυτό που πηγαίνει σε άλλη εποχή είναι η πορεία της χώρας. Το άθροισμα των μέτρων θα είναι μηδενικό… Δεν επιβάλλονται νέα μέτρα και νέα χαράτσια στους Έλληνες πολίτες», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τα μέτρα και τα αντίμετρα ο υπουργός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «έχουμε επί της διαδικασίας συμφωνήσει με τους θεσμούς ότι όποια συμφωνία ισχύσει θα είναι συνολική. Δεν θα πάμε σε επιμέρους ψήφιση μέτρων για το 2019 αν δεν πιάσουμε τους στόχους. Γιατί αυτό συζητάμε και ποια θα είναι τα αντίμετρα».

Σχετικά άρθρα