Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τσίπρας “τρολάρει” τον Μητσοτάκη για τον αποκλεισμό της Παρί

Ο Τσίπρας “τρολάρει” τον Μητσοτάκη για τον αποκλεισμό της Παρί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Twitter, Αλέξης Τσίπρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Τσάμπιονς Λιγκ,

Με ένα σκωπτικό σχόλιο «παρενέβη» ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη χθεσινή επική ανατροπή της Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, «τελικά, @kmitsotakis η PSG (Παρί Σεν Ζερμέν) θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές».

Και με τον τρόπο αυτό, ο πρωθυπουργός θυμίζει ότι στην πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξή του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προβλέψει κατάκτηση του φετινού τροπαίου από την εν λόγω γαλλική ομάδα, η οποία όμως αποκλείστηκε σήμερα από την Μπαρτσελόνα, με σκορ 6-1.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση ποιός πιστεύετε ότι θα πάρει το Champions League ο Κυρ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Ποντάρω στο αουτσάιντερ, στην Παρί Σεν Ζερμέν».

Απάντηση Κυρ. Μητσοτάκη

«Καλά, μια λάθος πρόβλεψη για το Champions League έκανα, δεν έχασα και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ…» απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης στην ανάρτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο twitter «…ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές».

Σχετικά άρθρα