Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ: Όταν αποφασίσουν τη στάση τους, ας μας ενημερώσουν

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ: Όταν αποφασίσουν τη στάση τους, ας μας ενημερώσουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Κικίλιας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Πιστοληπτική Αξιολόγηση, ΣΥΡΙΖΑ,

Επίθεση στη ΝΔ για τη στάση της απέναντι στη διαπραγμάτευση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας τις διαφορές μεταξύ των χθεσινών δηλώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις σημερινές του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Βασίλη Κικίλια.

«Χθες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκης εξέφρασε αμφιβολίες για το αν θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, ισχυριζόμενος, μάλιστα, ότι η κυβέρνηση ευθύνεται για την καθυστέρηση, επειδή δεν έχει να παρουσιάσει στους δανειστές «μεταρρυθμίσεις». Σήμερα, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ισχυρίστηκε στον Real FM πως η κυβέρνηση έχει «ήδη συμφωνήσει» στη διαπραγμάτευση και η καθυστέρηση είναι προσποιητή» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και διερωτάται τελικά τι από τα δύο ισχύει.

«Πρόκειται για ‘ιδεοληψίες’ της κυβέρνησης που καθυστερούν την αξιολόγηση ή πρόκειται για ‘θέατρο’ αφού έχουν όλα ήδη συμφωνηθεί; Όταν αποφασίσουν, ας μας ενημερώσουν. Καλό θα είναι επίσης να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό και για τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχέση με τις απαιτήσεις των ακραίων κύκλων των δανειστών».

Σχετικά άρθρα