Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουρουμπλής: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είμαστε ομάδα αυτοκτονίας και θα κερδίσουμε και τις εκλογές του 2019

Κουρουμπλής: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είμαστε ομάδα αυτοκτονίας και θα κερδίσουμε και τις εκλογές του 2019
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ελληνική Κυβέρνηση, Νίκος Φίλης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Πάνος Καμμένος, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου,

Με πολύ θερμά λόγια μίλησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής για την κυβερνητική σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, τονίζοντας πως οι κοινοβουλευτικές τους ομάδες είναι «ομάδα αυτοκτονίας και θα πάμε μέχρι το 2019, για να κερδίσουμε και εκείνες τις εκλογές».

Ο υπουργός Ναυτιλίας σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, υποστήριξε ότι τα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή θα ψηφιστούν χωρίς απώλειες, ενώ εκτίμησε ότι δεν θα εκφράσει αντιρρήσεις ούτε ο Νίκος Φίλης.

Σημείωσε μάλιστα χαρακτηριστικά πως «οι αποστασίες τελείωσαν. Είμαστε όλοι μαζί, η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και η ΚΟ των ΑΝΕΛ, ομάδα αυτοκτονίας και θα πάμε έως το 2019. Και θα τις πάρουμε και τις εκλογές τότε».

«Οι βουλευτές της κυβέρνησης είναι σαμουράι» είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει στη συνέχεια ότι «ο Καμμένος μας φέρθηκε εξαιρετικά. Μέσα στο υπουργικό συμβούλιο ο Καμμένος είπε ότι μαζί ανεβήκαμε μαζί θα πέσουμε».

Σχετικά άρθρα