Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βούτσης: Ο Μητσοτάκης ταυτίζεται με ακραίες θέσεις του ΔΝΤ

Βούτσης: Ο Μητσοτάκης ταυτίζεται με ακραίες θέσεις του ΔΝΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Βούτσης, Πρόεδρος της Βουλής, ΣΥΡΙΖΑ,

Για ταύτιση με τις ακραίες θέσεις του ΔΝΤ, ιδίως στα εργασιακά, κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, το πρωί της Παρασκευής.

Ο Ν. Βούτσης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ για τη στάση του στη διαπραγμάτευση και ανέφερε πως η κυβέρνηση δεν έχει ζητήσει από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ψηφίσουν τα μέτρα.

Παράλληλα, υποστήριξε -απαντώντας σε σχετική ερώτηση για εσωκομματικές διενέξεις στη ΝΔ, ότι επειδή κατέρρευσε το σενάριο της αριστερής παρένθεσης τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν στρατηγικό αδιέξοδο, καθώς δεν μπόρεσαν να εξυπηρετήσουν συμφέροντα που είχαν επενδύσει σε αυτό το σενάριο.

Σχολιάζοντας ανάρτηση του προέδρου της ΝΔ που ζητούσε να σταματήσει η απεργία στα μέσα σταθερής τροχιάς ο πρόεδρος της Βουλής σημείωσε πως «ο κ. Μητσοτάκης βρήκε την ευκαιρία με την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στα ΜΜΜ για να φέρει στην επιφάνεια τη γενική αντίθεσή του και τη δυσανεξία του προς τους μαζικούς κοινωνικούς αγώνες».

Πρόσθεσε ακόμη πως τέτοιες απόψεις έχουν ζητηθεί από ακραίους συντηρητικούς κύκλους και έχουν απορριφθεί από την κοινωνία.

Σχετικά άρθρα