Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Συναίνεση με αλλαγή πολιτικής και ηγεσίας σε ΝΔ – ΠΑΣΟΚ

Τσίπρας: Συναίνεση με αλλαγή πολιτικής και ηγεσίας σε ΝΔ – ΠΑΣΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται για πρώτη φορά θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, για να υπάρξει βιώσιμη κυβέρνηση…

“Υπάρχουν και πρόσωπα ή δυνάμεις στα κόμματα αυτά που ασφυκτιούν. Αν χειραφετηθούν από τις ηγεσίες τους, θα μπορούσαν ενδεχομένως να συμβάλουν στο μεγάλο και δύσκολο έργο της κοινωνικής σωτηρίας” τονίζει σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται για πρώτη φορά θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, για να υπάρξει βιώσιμη κυβέρνηση για τη χώρα θέτει ωστόσο ως απαραίτητη προϋπόθεση να προηγηθεί αλλαγή ηγεσίας και στα δυο κόμματα τα οποία σήμερα συγκροτούν την κυβέρνηση.

“Με τις ηγεσίες και το πολιτικό προσωπικό που επέβαλαν το Μνημόνιο, δεν μπορούμε να συνεργαστούμε. Η δυναμική των εκλογών θα αναγκάσει τα μνημονιακά κόμματα να αλλάξουν ηγεσίες και πολιτική. Υπάρχουν και στα δυο κόμματα πρόσωπα και δυνάμεις που δεν έχουν ιδοτέλεια και δεν φέρουν την ευθύνη των επιλογών των ηγεσιών τους”, αναφέρει χαρακτηριστικά με τη συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο Αλέξης Τσίπρας.

Σχετικά άρθρα