Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ν.Δ. παζαρεύει το neaellada.org – Πόσο κοστίζει!

Η Ν.Δ. παζαρεύει το neaellada.org – Πόσο κοστίζει!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, Νέα Ελλάδα,

Αν και όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, ίσως είμαστε και το μοναδικό ελληνικό Μέσο που το αναφέρει, ότι το Νέα Ελλάδα είναι υπαρκτό πολιτικό κόμμα, η σελίδα του εδώ: neaellada.org.gr, στη Νέα Δημοκρατία κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και συνεχίζουν τις προσπάθειες να “κατοχυρώσουν”, με τον… τσαμπουκά προφανώς, τόσο το όνομα όσο και κάποιο διαδικτυακό domain, αφού το neaellada.gr το κατέχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Παραπολιτικά, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας έχει αρχίσει τα παζάρια για να αγοράσουν το domain neaellada.org, το οποίο ανήκει σε ιδιωτική εταιρεία. Το ποσό που πωλείται το domain, από τους ιδιοκτήτες του, είναι στα 10.000 ευρώ και από τη Νέα Δημοκρατία απαντάνε ότι τόσα λεφτά δεν υπάρχουν. Προσπαθούν, λοιπόν, να ρίξουν την τιμή…

Βεβαίως, το υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά, κόμμα με το όνομα Νέα Ελλάδα υπάρχει, υφίσταται, είναι ενεργό και ειλικρινά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πώς η Νέα Δημοκρατία επιμένει τόσο πολύ να κάνει δικό της τον τίτλο ενός άλλου εν ενεργεία κόμματος! Δηλαδή τι δεν καταλαβαίνουν; Ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται; Ή επειδή είναι κυβέρνηση, κάνουν ό,τι γουστάρουν; Να την προσέξουν αυτή την αλαζονεία, διότι σε λίγο καιρό ο λαός θα τους στείλει για τα καλά σπίτια τους και τότε θα δούμε πόσο “μάγκες” είναι!

Σχετικά άρθρα