Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Σπίθα καλεί όλους τους πολίτες να ψηφίσουν κατά των μνημονίων

Η Σπίθα καλεί όλους τους πολίτες να ψηφίσουν κατά των μνημονίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Σπίθα,

Με ανακοίνωσή της η Σπίθα καλεί όλους τους πολίτες την Κυριακή να πάνε στις κάλπες, να μην επιτρέψουν στην αποχή να δώσει άλλοθι στη μνημονιακή συγκυβέρνηση.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

“Την Κυριακή πάμε όλοι να ψηφίσουμε! Άπαντες! Ας μην απεμπολήσουμε το ύστατο πλην κορυφαίο δημοκρατικό μας δικαίωμα της ψήφου!

Μόνο με αυτήν μπορούμε να στείλουμε στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας αυτούς που τόσα δεινά σώρρευσαν στην πατρίδα μας, αυτούς που μας έφεραν στο χείλος της αβύσσου.

Θα τους αφήσουμε να αλωνίζουν στους Δήμους της χώρας και στην Ευρώπη περιφέροντας το θλιβερό ψέμα του succes story και του φανταστικού πρωτογενούς πλεονάσματος;

Δεν χρειάζεται να απαριθμήσουμε τις δυστυχίες στις οποίες μας έριξαν. Το φωνάζουν οι 7.000 αυτόχειρες από τους τάφους τους.

Ας μην αφήσουμε την απελπισία και την παραίτηση να μας κυριεύσει.

Η Σπίθα ιδεολογικά ήταν πάντα έξω και απέναντι από το σύστημα.

Δεν πιστεύει ότι με τις εκλογές θα λυθούν μαγικά όλα τα προβλήματα.

Στο παιχνίδι που μας βάζουν να παίξουμε -και πιστεύουν πως θα το κερδίσουν- ας το κάνουμε να στραφεί εναντίον τους!

Δια της αποχής ανοίγει και πάλι ο δρόμος γι αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα μας, κατέστρεψαν τα όνειρά μας για κάτι καλύτερο. Γι αυτούς που βρίσκονται τώρα επάνω και υπακούουν πρόθυμα στο ευρωιερατείο.

Η Σπίθα πιστή στην απαρέγκλιτη δημοκρατική της πορεία και τις επιταγές του Συντάγματος της Ελλάδας, που κάποιοι κουρέλιασαν και κάποιοι καταπάτησαν χωρίς αισχύνη, πιστεύει πως όλοι οι πολίτες πρέπει να πάνε και να ψηφίσουν. Ένα οποιοδήποτε αντιμνημονιακό κόμμα, ένα οποιονδήποτε αντιμνημονιακό υποψήφιο. Να μην επιτρέψουμε άλλα δεινά. Να τους συντρίψουμε!!”.

Σχετικά άρθρα