Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βενιζέλος: Δεν θα γίνουν εθνικές εκλογές

Βενιζέλος: Δεν θα γίνουν εθνικές εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Financial Times, Εκλογές, Ευάγγελος Βενιζέλος,

Τα μαζεύει για αποχώρηση από την κυβέρνηση ο Ευ. Βενιζέλος, καθώς λέει ότι δε θα γίνουν εθνικές εκλογές…

Συγκεκριμένα εκτίμησε ότι δεν τίθεται θέμα εθνικών εκλογών και μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89 «οι πολίτες πρέπει να ξέρουν ότι η ψήφος τους θα ερμηνευτεί, άρα θα πρέπει να δώσουν μία ψήφο που δεν επιδέχεται ερμηνείες».Επίσης φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι «στον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα πάω ούτως ή άλλως. Χρειάζονται πολιτικές πρωτοβουλίες για να βγούμε από το μνημόνιο».

Αναφερόμενος στο θέμα που έχει δημιουργηθεί από τα δημοσιεύματα των «Financial Times» ο κ. Βενιζέλος, τόνισε ότι «η κρίση δεν έχει τελειώσει. Η αλήθεια και η γνώση των δύσκολων καταστάσεων βοηθάει την κοινή γνώμη να έχει μία πιο συγκροτημένη άποψη. Ο διάλογος δεν πρέπει να γίνεται με τρόπο βλαπτικό.

Η συζήτηση στις Κάννες ήταν πάρα πολύ έντονη. Πρωταγωνιστές ήταν ο κ. Σαρκοζί και η κ. Μέρκελ. Ήταν μία συζήτηση δύσκολη, αλλά όχι μία συζήτηση μεταξύ Κομισιόν και ΔΝΤ. Ο κ. Μπαρόζο ήταν παρών, όπως και η κ. Λαγκάρντ, αλλά δεν ήταν αυτοί που έπαιρναν μέρος στη συζήτηση».

Αρνήθηκε να απαντήσει την ερώτηση εάν ο κ. Σαρκοζί – απευθυνόμενος στον κ. Παπανδρέου – χρησιμοποίησε την έκφραση «με έκανες να φαίνομαι γελοίος» και προσέθεσε ότι για τη συγκεκριμένη συζήτηση υπάρχουν πρακτικά.

Σχετικά άρθρα