Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ προς Γιούνκερ: “Ό,τι έγινε στις Κάννες δεν θα ξαναγίνει”

ΣΥΡΙΖΑ προς Γιούνκερ: “Ό,τι έγινε στις Κάννες δεν θα ξαναγίνει”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ΣΥΡΙΖΑ,

Σφοδρή επίθεση κατά του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην επικεφαλής του Eurogroup ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι κατάλληλος για πρωθυπουργός.

“Δεν μας εκπλήσσει καθόλου που ο κ. Γιούνκερ δεν θεωρεί κατάλληλο για πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα. Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, που έχουν συνηθίσει Έλληνες πρωθυπουργούς υποτακτικούς στα σχέδιά τους, πρέπει τώρα να καταλάβουν ότι αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ό,τι έγινε στις Κάνες δεν θα ξαναγίνει” σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Όταν ο κ. Γιούνκερ στο χτεσινό ντιμπέιτ ρωτήθηκε δύο φορές από τον Αλέξη Τσίπρα για τα γεγονότα των Καννών και το πρωτοφανές δημοκρατικό έλλειμμα στην Ευρώπη, κατάπιε τη γλώσσα του. Δεν μπόρεσε να αρθρώσει λέξη για τις ωμές παρεμβάσεις και τους εκβιασμούς σε βάρος της Ελλάδας όταν διόριζαν κυβερνήσεις με βάση τα συμφέροντα των δανειστών. Σήμερα όμως ξαναβρήκε τη γλώσσα του για να επιτεθεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν μας εκπλήσσει καθόλου που ο κ. Γιούνκερ δεν θεωρεί κατάλληλο για πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα. Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, που έχουν συνηθίσει Έλληνες πρωθυπουργούς υποτακτικούς στα σχέδιά τους, πρέπει τώρα να καταλάβουν ότι αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ό,τι έγινε στις Κάννες δεν θα ξαναγίνει . Η φωνή της Ελλάδας θα ακούγεται πλέον παντού.

Στις 25 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα εμπιστευτεί τον ΣΥΡΙΖΑ, την πολιτική δύναμη που υπερασπίζεται τα συμφέροντα της χώρας και προτείνει τη μοναδική ρεαλιστική πρόταση εξόδου από την κρίση».

Σχετικά άρθρα