Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Aπροκάλυπτη ομολογία Πάγκαλου: Το 2011 ήμασταν απατεώνες (βίντεο)

Aπροκάλυπτη ομολογία Πάγκαλου: Το 2011 ήμασταν απατεώνες (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Θεόδωρος Πάγκαλος, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

Σε μία απροκάλυπτη ομολογία, την οποία κατά τα άλλα επεσήμανε όταν ήταν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης το 2011, προχώρησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του.

Συγκεκριμένα, το πρώην «πράσινο» στέλεχος, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «απατεώνες ήταν αυτοί το 2011, απατεώνες είναι και τούτοι τώρα», για να λάβει την… επισήμανση από τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ ότι το 2011 ήταν το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση και ο ίδιος από τους πιο σημαντικούς και προβεβλημένους αξιωματούχους του.

«Αυτή δεν ήταν η παραδοσιακή πολιτική πρακτική. Εγώ το έλεγα συνεχώς, όταν είπα ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι και δεν πρέπει να είναι μόνιμοι, ξεσηκώθηκαν όλοι. Η θέση μου τότε ήταν ότι καταργείς θέσεις δημοσίων υπαλλήλων εκεί που δεν χρειάζονται», ήταν η απάντησή του.

Στη συνέχεια ο κ. Πάγκαλος προχώρησε σε άλλο ένα παραλήρημα κατά της κυβέρνησης (πρέπει να είναι το 34562ο) λέγοντας «γιατί οι τραμπούκοι και τα καθάρματα του ΣΥΡΙΖΑ, οι εθνικοσοσιαλιστές κοκκινοφρουροί, όπως τους λέω εγώ φώναζαν όταν τα έλεγα αυτά. Είχαν βουλευτή τον Φίλη, πρότυπο ανδρικού κάλλους και κομψότητος», ανέφερε… ο Πάγκαλος.

Η κουβέντα στη συνέχεια πήγε στη γνωστή του φράση «μαζί τα φάγαμε», την οποία υπερασπίστηκε για άλλη μία φορά, λέγοντας πως η χρεοκοπία της Ελλάδα οφείλεται στον τυροπιτά που δεν έκοβε απόδειξη και όχι σε σκάνδαλα όπως αυτό της Siemens ή της Novartis ή των εξοπλιστικών.

“Δεν είναι χειρότερο να είσαι αλογομούρης από το να είσαι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ”

Ο πρώην «πράσινος» υπουργός όμως προχώρησε σε ένα ακόμα δείγμα πολιτικού πολιτισμού, σχολιάζοντας για την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν είναι χειρότερο να είσαι αλογομούρης από το να είσαι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα, χαρακτήρισε «χούντα» την κυβέρνηση, ενώ κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι βρισκόταν πίσω από τα επεισόδια που είχαν γίνει εναντίον του.

«Τότε που με γιαούρτωσαν, αν ήμουν λιγότερο ψύχραιμος θα χυνόταν αίμα», δήλωσε και πρόσθεσε πως πίσω από το περιστατικό βρισκόταν η κα Δούρου.

Σχετικά άρθρα