Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Mητσοτάκης συναντήθηκε με Μοσκοβισί και… Σαμαρά

O Mητσοτάκης συναντήθηκε με Μοσκοβισί και… Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Βουλή των Ελλήνων, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Πιέρ Μοσκοβισί,

Συνάντηση με τον Πιέρ Μοσκοβισί, είχε στο γραφείο του στη Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Μετά τη συνάντηση, πηγές της Πειραιώς ανέφεραν ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης παρουσίασε στον Π. Μοσκοβισί την πρόταση της ΝΔ για έξοδο από την κρίση και πρόσθεσαν:

«Η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης και για τις καθυστερήσεις. Δεν είναι ευθύνη της ΝΔ οι καθυστερήσεις, ούτε οι υπερβολικές απαιτήσεις των δανειστών».

Το πρωί της Τετάρτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση διάρκειας 15 λεπτών στο γραφείο του στη Βουλή και με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Σε συνομιλία με δημοσιογράφους οι οποίοι ρώτησαν τον Αντ. Σαμαρά αν ανησυχεί ότι μπορεί να επαναληφθούν όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2015, ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε:

«Δεν μου αρέσει να τα δραματοποιώ. Το σίγουρο είναι ότι κάθε μέρα που περνάει ανεβαίνει ο λογαριασμός. Αυτό είναι το σημαντικό».

Σχετικά άρθρα