Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μουζάλας προσπαθεί να προλάβει νέο προσφυγικό ξέσπασμα στα νησιά μας

Ο Μουζάλας προσπαθεί να προλάβει νέο προσφυγικό ξέσπασμα στα νησιά μας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μουζάλας, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες,

Ενδεχόμενη επιδείνωση των μεταναστευτικών ροών και των υποχρεώσεών μας έναντι της ΕΕ προανήγγειλε η ο κ. Γιάννης Μουζάλας στην Βουλή.

Παρεμβαίνοντας στην συζήτηση κοινοβουλευτικής επιτροπής και προκειμένου να υπερασπιστεί τις ρυθμίσεις νομοσχεδίου που παρατείνουν το δικαίωμα σύναψης συμβάσεων με απευθείας αναθέσεις είπε:

«Δεν εξαρτάται από εμάς η κανονικότητα αλλά από τις ροές και τις υποχρεώσεις μας έναντι της ΕΕ. Θα φέρουμε κι άλλες έκτακτες ρυθμίσεις» για να προσθέσει αμέσως μετά:

«Δεν ξέρω ποιες θα είναι οι συνθήκες σε δύο μήνες μετά και ποιες θα είναι οι υποχρεώσεις μας έναντι της ΕΕ. Οι συνθήκες είναι έκτακτες».

«Χρειάστηκε με βάση την συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας να κάνουμε προαναχωρησιακά κέντρα στα νησιά. Με βάση τις παλιές συνθήκες θα θέλαμε 8 μήνες τώρα πρέπει να γίνει πιο γρήγορα» εξήγησε ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής για να συμπληρώσει:

«Οι συνθήκες παραμένουν έκτακτες και έχουν δυναμική και δεν εξαρτώνται από εμάς. Έκτακτες συνθήκες φέρνουν έκτακτα μέτρα και θα ξαναφέρουμε τροποποιήσεις. Οι συνθήκες είναι έκτακτες και σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες πρέπει να προσαρμόζονται οι νόμοι».

Σχετικά άρθρα