Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυγή: Καρυπίδης is over

Αυγή: Καρυπίδης is over
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφημερίδα Αυγή, Θεόδωρος Καρυπίδης, ΣΥΡΙΖΑ,

“Η Αριστερά του ορθού λόγου και των ανθρωπιστικών αξιών δεν έχει σχέση με φαντάσματα” γράφει ο Γιώργος Αναδρανιστάκης στην ηλεκτρονική έκδοση της Αυγής με αφορμή όσαν αποκαλύφθηκαν για τις απόψεις και τις θέσεις του Θεόδωρου Καρυπίδη που ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε ως υποψήφιο στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Διαβάστε όλο το άρθρο:
Κάποια πράγματα ανήκουν στα εν ου παικτοίς, σε εκείνα με τα οποία κανείς δεν μπορεί να παίξει κι αν παίξει, πρέπει να βγει αμέσως από το παιχνίδι. Το να καλείς στο κανάλι σου τον επιχειρησιακό αρχηγό των ναζί Ηλία Κασιδιάρη, αυτόν που εκπαιδεύει δολοφόνους στα νταμάρια της Αττικής, τούτο, αδελφέ μου, ανήκει στα εν ου παικτοίς. Το να καλείς τον ναζιστή στις 20 Νοεμβρίου του 2013, είκοσι μέρες μετά τη δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο, την ώρα δηλαδή που η Χρυσή Αυγή πάει να σταθεί στα πόδια της εκμεταλλευόμενη το θάνατο δύο δικών της ανθρώπων, τούτο, αδερφέ μου, ανήκει στα εν ου παικτοίς επί πενήντα.

Το να καλείς τον κουμπουροφόρο στο κανάλι σου εκείνη την περίοδο και να του φέρεσαι με το γάντι, να τον ευχαριστείς θερμά που δέχθηκε την πρόσκληση, λες και τον είχε καλέσει και κανένας άλλος, να του δίνεις βήμα να ξεδιπλώνει την προπαγάνδα του εντελώς ανενόχλητος, τούτο, αδερφέ μου, ανήκει στα εν ου παικτοίς εις τη νιοστή. Για να στο πω απλά, είσαι ήδη εκτός παιχνιδιού και δεν το έχεις κατάλαβε.

Στα εν ου παικτοίς συγκαταλέγεται και το μίσος για τους Εβραίους, το οποίο, εκτός των άλλων, είναι και η συγκολλητική ουσία των όπου Γης ακροδεξιών. Αναλύσεις του στυλ, «η Νέα Τηλεόραση της Ελλάδας θα λέγεται ΝΕΡΙΤ (Nerit) που είναι Εβραϊκό όνομα για κορίτσια και σημαίνει στα εβραϊκά Nera και δένεται σε κορίτσια που γεννήθηκαν κατά τη Χάνουκα…«κερί» της Ανθελληνικής γιορτής Χάνουκα δηλαδή…τι γιορτάζουν οι Εβραίοι στην Ανθελληνική γιορτή Χάνουκα», δεν είναι μόνο βλακώδεις, είναι και εξαιρετικά επικίνδυνες, ιδίως όταν καταλήγουν σε συμπεράσματα, όπως: «Ο Σαμαράς ανάβει ένα – ένα τα κεριά (Νεριτ) στην επτάφωτη λυχνία των Εβραίων και βάζει φωτιά στην Ελλάδα …μετά την επίσκεψή του στην Συναγωγή της Θεσσαλονίκης, (τι ειρωνεία :μέσα στην πατρίδα του Μεγαλέξανδρου) οργανώνει νέα Χάνακα κατά των Ελλήνων…».Παρεμπιπτόντως, τα ίδια ακριβώς έγραφε εκείνη την εποχή και η «Ελεύθερη Ώρα».

Δεν πα να είσαι αντιμνημονιακός μέχρι το κόκκαλο, να καταριέσαι εφτά φορές την ημέρα την τρόικα, έξι την Μέρκελ, πέντε τον Σαμαρά και τέσσερις τον Βενιζέλο, δεν πα να ολοφύρεσαι για τα πάθη του ελληνικού λαού, το βρέφος που πεινάει, τον νέο που ξενιτεύεται, τον πατέρα που αυτοκτονεί, άμα είσαι φίλε μου εθνικιστής, ρατσιστής, ανορθολογιστής, είσαι από την άλλη πάντα, δεν είσαι σύμμαχος, είσαι αντίπαλος.

Πολεμάς τον εχθρό, όντας χειρότερος από τον εχθρό και σιγά- σιγά, δίχως να το καταλάβεις και δίχως να το επιθυμείς, γίνεσαι σύμμαχος του εχθρού, στήνεις απέναντί του ένα αποτρόπαιο αντιμνημονιακό φάντασμα, που τον βοηθάει να μακροημερεύσει.

Η Αριστερά του ορθού λόγου και των ανθρωπιστικών αξιών δεν έχει σχέση με φαντάσματα, με εξαίρεση βέβαια το φάντασμα που πλανιέται πάνω από την Ευρώπη.

Σχετικά άρθρα