Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ήξεραν ότι ο Παπαδήμος μας επιβλήθηκε από τους κερδοσκόπους και δεν έκαναν τίποτα!

Ήξεραν ότι ο Παπαδήμος μας επιβλήθηκε από τους κερδοσκόπους και δεν έκαναν τίποτα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Λουκάς Παπαδήμος, Προκόπης Παυλόπουλος,

Ένα αποκαλυπτικό έγγραφο φέρνουν στο φως τα parapolitika.gr που δείχνει ότι ο Παπαδήμος είχε επιβληθεί στην Ελλάδα από το εξωτερικό (Μπαρόζο, Μέρκελ, τραπεζίτες και λοιπούς) αλλά ως καλοί υποτακτικοί των ξένων συμφερόντων και θιασώτες του καζινοκαπιταλισμού οι ντόποιοι κοτζαμπάσηδες που παριστάνουν το πολιτικό σύστημα το αποδέχτηκαν αμάσητα και δεν έβγαλαν άχνα.

Σύμφωνα με τα πρακτικά της κοινοβουλευτικής συνεδρίασης της 15ης Νοεμβρίου 2011 ο Προκόπης Παυλόπουλος τοποθετούμενος επί των προγραμματικών δηλώσεων της μεταβατικής κυβέρνησης είχε πει στον Παπαδήμο ότι είναι «προϊόν ευρωπαϊκής επιβολής μέσα από συγκεκριμένους όρους».

Αλλά και που το είπε; Είδατε να γίνεται τίποτα; Όχι μόνο αφήσαμε αυτόν τον τραπεζίτη να παριστάνει τον πρωθυπουργό της χώρας μας, αλλά στις εκλογές του 2012 φροντίσαμε να αναδείξουμε κυβέρνηση τους υποτακτικούς των ξένων!

«ΙΓ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΣΥΝΟΔΟΣ Γ’

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΘ’

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Αθήνα, σήμερα στις 15 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.10’ συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Βουλευτηρίου η Βουλή σε ολομέλεια για να συνεδριάσει υπό την προεδρία της Ε’ Αντιπροέδρου αυτής κ. ΒΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ.
…………

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Βέρα Νικολαΐδου): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, εισερχόμαστε στην

ΕΙΔΙΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβερνήσεως.

………

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Βέρα Νικολαΐδου): … Το λόγο έχει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ[1]: Ευχαριστώ, κυρία Πρόεδρε.

…………………………..

Με απλά λόγια, κύριε Πρωθυπουργέ, εσείς που γνωρίζετε πολύ καλά τα ευρωπαϊκά fora ξέρετε ότι η Κυβέρνηση η οποία σήμερα ζητά την ψήφο εμπιστοσύνης του Κοινοβουλίου δεν είναι προϊόν της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού, δεν είναι καν προϊόν -και αυτή η προσομείωση ας μη γίνεται- της ελεύθερης επιλογής των πολιτικών Αρχηγών οι οποίοι την δημιούργησαν. Είναι προϊόν ευρωπαϊκής επιβολής μέσα από συγκεκριμένους όρους, που αφορούν στην επιβίωση του τόπου. Η κυβέρνηση Ζολώτα δημιουργήθηκε από την ελεύθερη επιλογή των πολιτικών Αρχηγών, ενώ εδώ είναι γνωστό ότι αυτό το οποίο συνέβη είναι πως υπήρξε ευρωπαϊκή απαίτηση να συγκροτηθεί αυτού του είδους η συγκυβέρνηση. Άρα, λοιπόν, βρισκόμαστε μπροστά σε μια Κυβέρνηση, η οποία έχει αυτά τα χαρακτηριστικά: Είναι Κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης, είναι μεταβατική Κυβέρνηση, η οποία έχει συγκεκριμένο ρόλο και συγκεκριμένη αποστολή».

Σχετικά άρθρα