Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπάχαλο στη ΝΔ – Η Ντόρα θέλει κλείσιμο αξιολόγησης και ποινικοποίηση της καθυστέρησης!

Μπάχαλο στη ΝΔ – Η Ντόρα θέλει κλείσιμο αξιολόγησης και ποινικοποίηση της καθυστέρησης!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Θόδωρος Σκυλακάκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη,

«Εύχομαι και ελπίζω να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση παρά το ότι δεν βλέπω σταθερές κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση» δηλώνει η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής και συμπληρώνει ότι «απαιτείται σοβαρότητα, αξιοπιστία και αίσθημα ευθύνης και όχι καουμποϊλίκια και τσαρλατανισμοί, γιατί στο τέλος το «μάρμαρο» το πληρώνουν οι πολίτες».

Την ίδια ώρα βέβαια ο νέος εκλεκτός του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Θ. Σκυλακάκης, δηλώνει ότι η αξιολόγηση δεν πρέπει να κλείσει για να γίνουν εκλογές συντασσόμενος πλήρως με τον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη.

Η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ κ. Μπακογιάννη, τόνισε ότι επίσης θα έπρεπε να έχει ποινικοποιηθεί το χάσιμο χρόνου στο κλείσιμο της διαπραγμάτευσης και υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση με την πρακτική της ενθαρρύνει την άποψη ότι το ευρώ είναι βαρύ νόμισμα για την Ελλάδα».

Αναφερόμενη στο σενάριο η κυβέρνηση να περιμένει τις γερμανικές εκλογές, σημειώνει ότι «η σύνθεση του νέου κοινοβουλίου στη Γερμανία θα είναι πιο πιεστική για τη χώρα και τα συμφέροντά μας» και εκτιμά ότι ο πρωθυπουργός έχει τρεις επιλογές: ψήφιση νέων μέτρων, εκλογές ή παράταση της διαπραγμάτευσης και επανάληψη του καλοκαιριού του 2015.

Σχετικά άρθρα