Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παυλόπουλος: Θα ξεπεράσουμε την κρίση με τη βοήθεια του τουρισμού

Παυλόπουλος:  Θα ξεπεράσουμε την κρίση με τη βοήθεια του τουρισμού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Ανδρεάδης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, Τουρισμός, Τουρίστες,

Την πεποίθησή του ότι «ο κλάδος του τουρισμού θα είναι μπροστά στην προσπάθεια, την οποία κάνουμε όλοι αυτή τη στιγμή, για να ξεπεράσουμε την κρίση», εξέφρασε ο Προκόπης Παυλόπουλος, κατά την συνάντησή του, νωρίτερα  με τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) στο Προεδρικό Μέγαρο. «Γιατί άλλη είναι η μοίρα που ταιριάζει στη χώρα μας», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο κ. Παυλόπουλος συνεχάρη τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων για τις προσπάθειες που έχουν κάνει και για την συμβολή τους στην ανάπτυξη της χώρας μέσα από τον τουρισμό και τόνισε την σημασία που έχει η Ελλάδα να αποτελέσει τουριστικό προορισμό για ολόκληρο τον χρόνο.

Μάλιστα, εκτίμησε ότι και από πλευράς Ευρωπαϊκής Ένωσης γενικότερα αυτή η προσπάθεια μπορεί να ευοδωθεί και πρόσθεσε ότι πρέπει ν’ αναπτύξουμε τον κοινωνικό διάλογο εντός Ελλάδος, αλλά και με τις ευρωπαϊκές χώρες προς αυτήν την κατεύθυνση για όλα τα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον τουρισμό.

Από την πλευρά του το προεδρείο του ΣΕΤΕ ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις εξελίξεις στον τουρισμό, σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, και υπογράμμισε ότι τα πράγματα δείχνουν ιδιαίτερα θετικά.

“Yπό προϋποθέσεις πραγματικά πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει φέτος η διαφορά”

Μάλιστα, ο Α. Ανδρεάδης σημείωσε ότι υπό προϋποθέσεις πραγματικά πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει φέτος η διαφορά, να δώσει ο τουρισμός μια μεγάλη ανάσα και στο ΑΕΠ της χώρας, που το χρειαζόμαστε, πάνω από μία μονάδα, αλλά και στην απασχόληση.

Σχετικά άρθρα