Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαψεύδει το “Πρώτο Θέμα” η Χριστοδουλόπουλου: Δεν έχω ανιψιό ανάδοχο στα κυλικεία της Βουλής

Διαψεύδει το “Πρώτο Θέμα” η Χριστοδουλόπουλου: Δεν έχω ανιψιό ανάδοχο στα κυλικεία της Βουλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ΣΥΡΙΖΑ, Τασία Χριστοδουλοπούλου,

Με δήλωση της η Τασία Χριστοδουλοπούλου βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής διαψεύδει δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», το οποίο αναφέρει ότι συγγενής της συμμετείχε σε διαγωνισμό για την λειτουργία των καφενείων της Βουλής.

Η Τ. Χριστοδουλοπούλου που αρνείται κάθε ανάμειξη και διαψεύδει αυτό που δημοσιεύτηκε ως γεγονός τονίζει:

«Σύμφωνα με σχόλιο με τον τίτλο «Συγγένειες», που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα το “Θέμα” της Κυριακής 5/2/2017, που υπογράφει ο συντάκτης του με τα αρχικά Γ. Δ., φέρομαι να είμαι συγγενής κάποιου ανάδοχου σε μειοδοτικό διαγωνισμό για τα καφενεία της Βουλής (ανιψιός μου), ζήτημα που αποτελούσε όρο αποκλεισμού για τους συμμετέχοντες.

Διαψεύδω κατηγορηματικά την οποιαδήποτε αλήθεια ή βασιμότητα του εν λόγω δημοσιεύματος. Κανένας ανιψιός μου ή οποιουδήποτε άλλου βαθμού συγγενής μου δεν συμμετείχε στον συγκεκριμένο ή άλλον διαγωνισμό, που να έχει σχέση με τη Βουλή ή άλλη υπηρεσία του δημοσίου.

Αδυνατώ να καταλάβω πώς ο συντάκτης συνέδεσε το πρόσωπό μου με τον συγκεκριμένο ανάδοχο και τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Παραπληροφόρηση του ιδίου που οδήγησε στην παραπληροφόρηση του αναγνωστικού κοινού της εφημερίδας ή σκόπιμη παραπληροφόρηση με σκοπό τη συκοφαντική δυσφήμιση μου; Όποια κι αν είναι η απάντηση, ο κύριος ή η κυρία Γ. Δ. όφειλε να ελέγξει την πληροφορία και να σεβαστεί την τιμή και την υπόληψη των ανθρώπων, με αφορμή τους οποίους κάνει “αποκαλυπτική δημοσιογραφία” επισημαίνει η κα Χριστοδουλοπούλου».

Σχετικά άρθρα