Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ούτε ένα ευρώ φόρο για το 95% των αγροτών” διαβεβαιώνει ο Αποστόλου

“Ούτε ένα ευρώ φόρο για το 95% των αγροτών” διαβεβαιώνει ο Αποστόλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρότες, Βαγγέλης Αποστόλου, Μπλόκα Αγροτών, Τρακτέρ, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Φορολογία,

“Υπάρχει μεγάλο όφελος και τεκμηριώνεται από τις τελευταίες δηλώσεις εισοδήματος για τους αγρότες καθώς το 95% δεν θα πληρώσει ούτε ένα ευρώ φόρο”, τόνισε ο υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου , μιλώντας στο Κόκκινο, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Συμπλήρωσε παράλληλα ότι , λόγω της μηδενικής φορολογίας δεν θα υπάρξει προκαταβολή φόρου και αντίστοιχα με τον συμψηφισμό θα είναι μεγάλη η επιστροφή καθώς θα υπερβεί τα 65 εκατομμύρια ευρώ.

Αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις σημείωσε ότι το «5% των αγροτών δεν μπορεί να λέει ότι εκπροσωπεί το χώρο και ότι υπερασπίζεται τους μικρομεσαίους».

«Ακόμη και αυτοί που είναι πάνω από τις 9.500 ευρώ, αλλά και ως τις 20.000-25.000 ευρώ, έχουν αυξημένο αφορολόγητο. Μπορεί να κινητοποιεί και να επηρεάζει καταστάσεις το 2%-3% των αγροτών που δηλώνει πάνω από 25.000-30.000 ευρώ;», διερωτήθηκε ο υπουργός.

Ο Β.Αποστόλου σημείωσε ότι έγινε σειρά προσπαθειών διαλόγου, αλλά η στάση που καταγράφηκε ήταν «πρώτα θα στηθούν τα μπλόκα, θα γίνουν οι κινητοποιήσεις και μετά».

Σχετικά άρθρα