Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μείζον πολιτικό θέμα “βλέπει” ο Κικίλιας για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι

Μείζον πολιτικό θέμα “βλέπει” ο Κικίλιας για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βασίλης Κικίλιας, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος, Παρίσι, Πρωθυπουργικό Αεροσκάφος, Τζέικομπ Ρότσιλντ,

Εξηγήσεις και απαντήσεις επιμένει να ζητά η ΝΔ για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι την περασμένη Κυριακή.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας σε δηλώσεις του το μεσημέρι της Δευτέρας έθεσε έξι ερωτήματα μεταξύ καλώντας εκτός όλων των άλλων να απαντήσουν αν είχαν γνώση αυτού του ταξιδιού ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Άμυνας Πάνος Καμμένος σε ότι αφορά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τη Ρότσιλντ.

Συγκεκριμένα η ΝΔ ρωτάει:

1. Γιατί έμεινε μυστικό το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι; Και γιατί μόνο μετά από πίεση της ΝΔ η κυβέρνηση το παραδέχτηκε 6 μέρες μετά.

2. Μέχρι Δευτέρα 30 Ιανουαρίου υπήρχε σύμβαση του ΟΔΔΗΧ με τη Ρότσιλντ; Για ποιο λόγο ο κ. Τσίπρας επέλεξε να συναντηθεί μόνος τους με την Ρότσιλντ την Κυριακή απόγευμα χωρίς τη συμμετοχή του υπουργού οικονομικών και του προέδρου του ΟΔΔΗΧ;

3. Ο κ. Τσακαλώτος ήταν ενήμερος;

4. Ο κ. Καμμένος ήταν ενήμερος ότι ο Τσίπρας θα συναντιόταν με τη Ρότσιλντ; Επιμένει στις απόψεις του για τη Ρότσιλντ;

5. Ο κ. Μιχάλης Καλογήρου με ποιον συναντήθηκε στο Παρίσι;

6. Ποιοι άλλοι επέβαιναν στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος;

«Περιμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει λίστα επιβαινόντων. Ο λαός θέλει διαφάνεια και αλήθεια. Έχει παρέλθει ο καιρός που ο κ. Τσίπρας κορόιδευε τους πολίτες χωρίς κόστος» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας τονίζοντας ότι για τη ΝΔ αυτό το ταξίδι με τους όρους που έγινε είναι «μείζον πολιτικό ζήτημα» και πως «η σιωπή είναι ενοχή».

Σχετικά άρθρα