Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα “προφητεία” Λεβέντη: “Η κυβέρνηση θα τα υπογράψει όλα”

Νέα “προφητεία” Λεβέντη: “Η κυβέρνηση θα τα υπογράψει όλα”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Λεβέντης, Ένωση Κεντρώων, Μνημόνιο,

H κυβέρνηση θα τα υπογράψει όλα, εκτίμησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», κάνοντας λόγο για «βάρβαρα μέτρα».

«Εμείς δεν θα ψηφίσουμε μέτρα που είναι οριζόντια και οδηγούν σε περαιτέρω εξαθλίωση την κοινωνία μας» διαβεβαίωσε παράλληλα, και επανέλαβε το αίτημα για οικουμενική κυβέρνηση.

«Εδώ που φθάσαμε είναι αποτέλεσμα αυτοδύναμων κυβερνήσεων, αυτοί που κυβέρνησαν αυτοδύναμα, φέρουν και την κύρια ευθύνη για την πτώχευση της χώρας» τόνισε, ενδεικτικά.

Ο ίδιος παράλληλα, αναφέρθηκε στην ανάγκη να «χτυπηθούν» οι παθογένειες της χώρας, να εντοπιστούν οι αργόμισθοι ώστε να περικοπούν οι δημόσιες δαπάνες και να συγχωνευθούν οι διπλές και τριπλές συντάξεις, με ανώτατο πλαφόν τα 1.500 ευρώ.

Παράλληλα, πρότεινε την περικοπή των συντάξεων για πρώην βουλευτές και την αναστολή της καταβολής των συντάξεων όσων έχουν έσοδα άνω των 3.000 ευρώ μηνιαίως.

Ερωτηθείς για τις «μετακινήσεις» βουλευτών, ανέφερε πως «όσοι φεύγουν οφείλουν να παραδίδουν την έδρα, η οποία ανήκει στο κόμμα, αφού εξελέγησαν με λίστα» και πρόσθεσε πως «η αποστασία είναι μικρότερο αδίκημα, από την φιλοξενία που παράσχουν τα κόμματα που δέχονται αποστάτες».

Σχετικά άρθρα