Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σαμαράς θέλει εκλογές και δηλώνει ότι ο Μητσοτάκης είναι “έτοιμος”

Ο Σαμαράς θέλει εκλογές και δηλώνει ότι ο Μητσοτάκης είναι “έτοιμος”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Εκλογές, Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Σφοδρή κριτική στη διακυβέρνηση Τσίπρα ασκεί με συνέντευξη του στην Καθημερινή της Κυριακής» ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Χαρακτηρίζει την άμεση προσφυγή στις κάλπες «μονη λύση», τονίζοντας πως χρειάζεται να αντιστραφεί η πολιτική των τελευταίων δύο ετών σε όλα τα μέτωπα και να υπάρξει στροφή προς τις μεταρρυθμίσεις και τις αποκρατικοποιήσεις.

Ο κ. Σαμαράς εκτιμά πως η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να δώσει λύση μέσω ενός ευρύτερου κυβερνητικού σχήματος, κι ότι η κυβέρνηση που θα φέρει την απαιτούμενη αλλαγή μπορεί να προκύψει μόνο από προσφυγή στη λαϊκή βούληση.

Εκτιμά πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «έτοιμος» για εκλογές, σημειώνοντας μάλιστα πως δεν είναι η πλευρά της ΝΔ που πιέζει για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αλλά η ίδια η «πραγματικότητα» που πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση.

«Η κοινωνία βρίσκεται σε απόγνωση», υπογραμμίζει, προσθέτοντας πως η ΝΔ έχει σταθερά διψήφιο προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις ενώ ο Αλέξης Τσίπρας – παρότι είναι στην εξουσία – χάνει συνεχώς στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία.

Σχετικά άρθρα