Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τσακαλώτος απαντά για τις… κακές σχέσεις με τον Τσίπρα – Ο ρόλος Κικίλια

Ο Τσακαλώτος απαντά για τις… κακές σχέσεις με τον Τσίπρα – Ο ρόλος Κικίλια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βασίλης Κικίλιας, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Υπουργείο Οικονομικών,

Στους ισχυρισμούς της ΝΔ, περί “κακών σχέσεων” με τον Αλέξη Τσίπρα και περί ενδοκυβερνητικών διενέξεων για τη διαπραγμάτευση, απάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Όπως τόνισε στην “Αυγή”, ο υπουργός Οικονομικών, ήθελε να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τον ανέφερε οκτώ φορές λέγοντας σημαντικές ανακρίβειες.

Οποιοδήποτε περαιτέρω θέμα το δημιούργησε ο Βασίλης Κικίλιας με τη διαρροή που έκανε στους κοινοβουλευτικούς δημοσιογράφους, εξήγησε ο υπουργός.

Υπογράμμισε μάλιστα ότι όλα αυτά τα θεωρεί πολιτικό αφρό, για τα οποία δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει να ασχολείται περισσότερο.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε στον Real FM ότι “οι σχέσεις του πρωθυπουργού με τον υπουργό Οικονομικών είναι εξαιρετικές, υπάρχει στενότατη συνεργασία και βαθιά συναντίληψη, πολιτική και ιδεολογική, στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να χειριζόμαστε όλα τα ζητήματα”.

“Δεν νομίζω ότι είναι ένα επεισόδιο το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει αφορμή για να ξεκινήσει η σεναριολογία περί κακών σχέσεων. Σας διαβεβαιώνω ότι οι σχέσεις του πρωθυπουργού με τον υπουργό Οικονομικών είναι άριστες” πρόσθεσε σχετικά.

Σχετικά άρθρα