Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Α. Σπηλιωτόπουλος: Αν χρειαστεί θα συγκρουστώ και με τον Σαμαρά

Α. Σπηλιωτόπουλος: Αν χρειαστεί θα συγκρουστώ και με τον Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Δήμος Αθηναίων,

Πρόθυμος να συγκρουστεί ακόμα και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αν χρειαστεί, εμφανίστηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος, σήμερα το πρωί στον Αντ1.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι προτίθεται “να αγκαλιάσει” και τον Αλέξη Τσίπρα, αν χρειαστεί, “για το καλό της ΑΘήνας”.

Κατόπιν, εξήγησε ότι ο λόγος που παραιτήθηκε της βουλευτικής του έδρας, ήταν πως ήθελε να κόψει οποιαδήποτε «ομφάλια σχέση με το παρελθόν» όσο δίνει τη μάχη για την Αθήνα. Διευκρίνισε πάντως, πως δεν κρύβει την κομματική του ταυτότητα.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, έκανε νέο άνοιγμα στους ψηφοφόρους του συνυποψήφιού του, Νικήτα Κακλαμάνη, λέγοντας πως κάθε ψήφος σε μικρότερο συνδυασμό, είναι μια ψήφος χαμένη, «που συντηρεί τη σημερινή δημοτική αρχή».

Είπε πως δεν έχει κακή προσωπική σχέση με τον κ. Κακλαμάνη, τον κατηγόρησε όμως πως εξυπηρετεί δική του προσωπική στρατηγική δικαίωσης, επιμένοντας σε μια υποψηφιότητα με μονοψήφια ποσοστά στις δημοσκοπήσεις. «Όσοι μένουν εκεί, χάνουν την ψήφο τους γιατί δε μπορεί να αθροιστεί με τη δική μας».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, είπε πως ο νυν δήμαρχος Γιώργος Καμίνης και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, έχουν ταυτόσημη ατζέντα σε ζητήματα όπως είναι το τζαμί, το παρεμπόριο η μετανάστευση και πρόσθεσε πως στο β’ γύρο των εκλογών, «πρέπει να υπάρχει και μια άλλη άποψη».

Επιπλέον, ο κ. Σπηλιωτόπουλος είπε πως λόγω της εμπειρίας του στην κεντρική πολιτική σκηνή, θα μπορέσει να διασφαλίσει πόρους και να πετυχαίνει τη μεγαλύτερη δυνατή απορροφητικότητά τους.

Σχετικά άρθρα