Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αιχμές Σακελλαρίδη για υποψηφιότητα Καμίνη, “άδειασε” και τον Καρυπίδη

Αιχμές Σακελλαρίδη για υποψηφιότητα Καμίνη, “άδειασε” και τον Καρυπίδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Γιώργος Καμίνης, Γιώργος Παπανδρέου, Θεόδωρος Καρυπίδης, ΣΥΡΙΖΑ,

Το γεγονός ότι η υποψηφιότητα Καμίνη δεν είναι ανεξάρτητη και υπερκομματική, τόνισε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

“Οταν κέρδισε τις εκλογές ο Γιώργος Καμίνης, ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε στην πλατεία Κλαυθμώνος να τον συγχαρεί, δήλωσε ότι η νίκη του δημάρχου Αθηναίων σηματοδοτεί στήριξη στην κυβερνητική πολιτική”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γ. Σακελλαρίδης υπενθύμισε ότι ο ίδιος είναι κάτοικος Εξαρχείων γι αυτό και θέλει να εκφράσει όλον τον κόσμο που βιώνει την κρίση στο κέντρο της Αθήνας. «Απευθυνόμαστε όλους αυτούς που θέλουν να πάρουν την πόλη στα χέρια τους”, πρόσθεσε.

Στη συνέχεια “άδειασε” τον Θ.Καρυπίδη, του οποίου η υποψηφιότητα για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κρίνεται σήμερα, λέγοντας πως δεν έχουν συναντίληψη.

“Η υποψηφιότητα του κ. Καρυπίδη έχει πολλά προβλήματα”, τόνισε.

Εξέφρασε, δε, την αντίθεσή του στο νόμο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων λέγοντας ότι οι πορείες είναι αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών, ενώ θέλησε να δείξει πως η στρατηγική του συνίσταται σε: Στροφή προς τις γειτονιές, έμφαση στα κοινωνικά ζητήματα, στήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται από την ανθρωπιστικό μνημόνιο και ανάδειξη του δίπολου μνημόνιο/αντιμνημόνιο.

Σχετικά άρθρα