Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς απάντησαν Δούρου και Γλέζος στις ύβρεις Πάγκαλου!

Πώς απάντησαν Δούρου και Γλέζος στις ύβρεις Πάγκαλου!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεόδωρος Πάγκαλος, Μανώλης Γλέζος, Ρένα Δούρου,

Οι σημερινές ακραίες και υβριστικές δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου εις βάρος της Ρένας Δούρου και του Μανώλη Γλέζου δεν έμειναν αναπάντητες.

Τόσο η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής όσο και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.

«Όταν ο πολιτικός λόγος πιάνει πάτο, τα πρώτα θύματά του είναι οι γυναίκες», δήλωσε η Ρένα Δούρου, οι δε «Ενεργοί Πολίτες» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, με δόση ειρωνείας ότι «με τη σημερινή του συνέντευξη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, έσπρωξε αποφασιστικά την πλάστιγγα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Θ. Πάγκαλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα» δήλωσε ότι «με ενοχλεί (να βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ), διότι θα σημαίνει ότι ένας Έλληνας στους πέντε ψήφισε το παράλογο και το εξωφρενικό. Αλλά εδώ είναι θίασος ποικιλιών. Έχουν ευρωβουλευτή έναν άνθρωπο που είπε ότι δεν μπορεί να μπει στο αεροπλάνο. Θα μείνει στο δρόμο, αν λέει ότι θα πηγαίνει στο Στρασβούργο με αυτοκίνητο», και συνέχισε την επίθεση του στον ΣΥΡΙΖΑ με προσωπικούς υπαινιγμούς για τον Μανώλη Γλέζο, λέγοντας:

«Είναι θρασύτατοι και σκουπίδια της κοινωνίας. Δεν μπορούμε να βγάζουμε τον άλλον που δεν μπορεί να πάρει αεροπλάνο και τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου μας; Είναι σοβαρή υποψηφιότητα κάποιος που προτείνει να μπει έκτακτη εισφορά μετά από έρευνα στο εισόδημα όσων έχουν πάνω από 100.000 ευρώ; Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Γκεστάπο σημαίνει! Θα μπαίνουν στα σπίτια και θα ψάχνει συρτάρια και ντουλάπια, για να δει τι περιουσία έχεις».

Για δε τη Ρένα Δούρου, ο Θ. Πάγκαλος είπε ότι η υποψήφια περιφερειάρχης «παραβιάζει κτηνωδώς και εν γνώσει της τον νόμο στην Ελλάδα και τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας, τις οποίες μετά μανίας υποστήριξαν τότε και τις υπερψήφισαν. Δεν μπορώ να βγω στον δρόμο χωρίς να δω τη φάτσα της Δούρου! Δριμύτατο παράπονο έχω και θα το πω. Θέλω να ολοκληρωθεί πριν από τις εκλογές η καμπάνια της και να δημοσιευθεί επί τέλους και να κρεμαστεί ολόσωμη φωτογραφία της με μπικίνι! Μας γράφει στα παλιά της τα παπούτσια! Είναι θρασύτατη και απαράδεκτη και ένας στους πέντε πολίτες δεν το βλέπει αυτό, ότι παρανομεί».

Η Ρένα Δούρου, χωρίς να αναφέρει το όνομά του, απάντησε με ιδιαίτερη οξύτητα στον κ. Πάγκαλο και σε σχόλιό της που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της σημειώνει ότι:

«Όταν ο πολιτικός λόγος πιάνει πάτο, τα πρώτα θύματά του είναι οι γυναίκες. Όταν οι λέξεις γίνονται μαχαίρια, τα σώματα των γυναικών είναι οι στόχοι. Όταν μια κοινωνία φθάνει στο σημείο η εκφορά της χυδαιότητας να βρίσκει χώρο στη δημόσια σφαίρα, τότε κάτι πάρα πολύ σάπιο και βαθύ υπάρχει σε αυτή την κοινωνία και μας αφορά όλες και όλους…».

Οι δε «Ενεργοί Πολίτες» του Μανώλη Γλέζου στην ιστοσελίδα τους αναφέρουν σκωπτικά ως απάντηση στον πρώην υπουργό:

«Είναι γνωστή η εκτίμηση των Ελλήνων ψηφοφόρων προς το πρόσωπο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Αποτέλεσμα αυτής της εκτίμησης, είναι οι εκάστοτε δηλώσεις του να επηρεάζουν σημαντικά το εκλογικό σώμα. Με την σημερινή του συνέντευξη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, έσπρωξε αποφασιστικά την πλάστιγγα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Φήμες θέλουν τον Στ. Θεοδωράκη να θέλει να του κάνει μήνυση, γιατί εκδηλώνοντας την προτίμησή του (ο Θ. Πάγκαλος) προς το «Ποτάμι» ο Σταύρος φοβάται ότι θα πέσει κάτω και από τα ποσοστά της «Ελιάς». Στην «Ελιά» μια κάποια νότα αισιοδοξίας πνέει μετά την απέχθεια που εκδήλωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ. Όσο για τη ΝΔ, ετοιμάζονται να βγάλουν βίντεο με παλιές δηλώσεις του».

Σχετικά άρθρα