Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γρηγοράκος ζητά συνέδριο για την εκλογή νέας ηγεσίας από τη βάση

Ο Γρηγοράκος ζητά συνέδριο για την εκλογή νέας ηγεσίας από τη βάση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοκρατική Συμπαράταξη, Λεωνίδας Γρηγοράκος, ΠΑΣΟΚ,

Υπέρ ενός ανοιχτού συνεδρίου όλων των προοδευτικών δυνάμενων «προκείμενου να δημιουργηθεί ένας νέος ενιαίος φορέας με κορύφωση την εκλογή της ηγεσίας από τη βάση» τάχθηκε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επανήλθε στο ΠΑΣΟΚ ένα χρόνο μετά τη διαγραφή του από την πρόεδρο του κόμματος Φώφη Γεννηματά.

Ερωτηθείς για την επιστροφή του απάντησε:

«Επέστρεψα στο ΠΑΣΟΚ ανταποκρινόμενος στις πρωτοβουλίες της κ. Γεννηματά για την ενότητα του χώρου».

Υπογράμμισε πάντως ότι η επανάκαμψή του στο βιωματικό πολιτικό του χώρο σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει αναθεώρηση των απόψεών του.

Ο κ. Γρηγοράκος εκτίμησε ότι η πρωτοβουλία Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Φλωρίδη για σύσταση νέας πολιτικής κίνησης εκφράζει την ανάγκη για ανασυγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

«Είμαστε υποχρεωμένοι, να εγκαταλείψουμε τις αυταρέσκειες μας, τους παλιούς ηγεμονισμούς μας, τις μονομέρειες μας, καθώς και τις προσωπικές μας φιλοδοξίες και να συνδιαμορφώσουμε από κοινού όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, που είναι απαραίτητες προκειμένου, να συγκροτηθεί ένας ισχυρός τρίτος πόλος», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην ένταξη του ΚΙΔΗΣΟ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη είπε ότι «η συμπόρευση του Γιώργου Παπανδρέου με την Δημοκρατική Συμπαράταξη τού προσφέρει την ευκαιρία, να προβεί στις αναγκαίες πολιτικές αναθεωρήσεις και ανατοποθετήσεις».

Σχετικά άρθρα