Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απαντά ο Ρέμος για τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τι απαντά ο Ρέμος για τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Ρέμος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Καμία σχέση με πιθανή υποψηφιότητά του με τη ΝΔ δεν είχε η επίσκεψή του στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως ανακοίνωσε ο Αντώνης Ρέμος.

“Σκοπός να καταθέσω τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της κοινωνίας”

«Χθες είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη. Η επίσκεψή μου αυτή στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, είχε σαν σκοπό να καταθέσω τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της κοινωνίας όπως εγώ τις εκλαμβάνω εγώ. Όλη η κουβέντα μας στάθηκε στα πλαίσια μιας φιλικής και ειλικρινούς συζήτησης. Η επίσκεψή μου αυτή δεν έχει καμία πολιτική απόχρωση και ως εκ τούτου ουδεμία σχέση έχουν τα σενάρια της εμπλοκής μου με την πολιτική του τόπου.

Ως ενεργός πολίτης όμως θα συνεχίσω και θα καταθέτω τις απόψεις μου και τις ανησυχίες μου σε όλες τις πολιτικές πλευρές. Ευχαριστώ τον κύριο Μητσοτάκη για την εγκάρδια φιλοξενία του και του εύχομαι καλή συνέχεια», αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του που μετέδωσε το STAR, ο γνωστός τραγουδιστής.

Υπενθυμίζεται πως ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο και συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πυροδοτώντας σενάρια για πιθανή συμμετοχή του σε εκλογές με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικά άρθρα