Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύσκεψη με κυρίως μενού το σκάνδαλο της Novartis – Συναγερμός στο Μαξίμου

Σύσκεψη με κυρίως μενού το σκάνδαλο της Novartis – Συναγερμός στο Μαξίμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Διαφθορά, Μέγαρο Μαξίμου, Σκάνδαλο Novartis, Σταύρος Κοντονής,

Σύσκεψη με αντικείμενο την αντιμετώπιση της διαφθοράς πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο γγ της κυβέρνησης, Μιχάλης Καλογήρου και ο γγ κατά της διαφθοράς, Κωνσταντίνος Χρήστου.

Δεδομένου ότι σοβεί η υπόθεση της Novartis αλλά και της παρουσίας της ηγεσίας του υποργείου Υγείας, πιθανότατα αποτελεί και το βασικό “μενού” της σύσκεψης, αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται επισήμως.

Πληροφορίες την ίδια ώρα πάντως, αναφέρουν ότι οι εξελίξεις στο σκάνδαλο της Novartis, στο οποίο έχουν ήδη εμπλακεί σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τα ονόματα πρώην υπουργών αλλά και πρώην πρωθυπουργού, είναι καταιγιστικές…

Σχετικά άρθρα