Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Εθνικό Μέτωπο για το “πανηγυράκι της Eurovision”

Το Εθνικό Μέτωπο για το “πανηγυράκι της Eurovision”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurovision, Εθνικό Μέτωπο, Πάνος Χατζηγεωργιάδης,

Σχετικά με τα χθεσινά αποτελέσματα του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision, ο τομεάρχης πολιτισμού και υπ. Ευρωβουλευτής για το Εθνικό Μέτωπο κ. Πάνος Χατζηγεωργιάδης πρoέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Η σημειολογικού χαρακτήρος εικόνα από αυτό το πανηγυράκι που προβάλει την δήθεν διαφορετικότητα και προσβάλλει την καλαισθησία όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, πραγματικά δεν θα αφορούσε κανέναν, εάν δυστυχώς οι λαοί της Ευρώπης δεν έδιναν σημασία στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η ενίσχυση της ανωμαλίας την οποία τεχνηέντως ονοματίζουν κάποιοι “διαφορετικότητα” και η επιβολή ανήκουστων πρoτύπων μέχρι και πριν μερικά χρόνια στις νέες κυρίως γενιές χτυπώντας προφανώς τον θεσμό της οικογένειας, δεν γίνεται τυχαία, αλλά αποτελεί μέρος του σχεδίου της “νέας εποχής” το οποίο συνοψίζεται στο τρίπτυχο “ΕΝΑ παγκοσμιοποιημένο “Έθνος” – ΕΝΑ φύλο – ΜΙΑ παγκόσμια θρησκεία”, οτι εμποδίζει την επέκταση τον αγορών οφείλει να καταπέσει, το ζήτημα είναι πλέον ζήτημα προσωπικής ευθύνης του καθενός εξ ημών.

Στις 25 Μαΐου ανήμερα των ευρωεκλογών, ο Ελληνικός λαός σκεφτόμενος ενσυνείδητα τις ευθύνες που του αναλογούν, σχετικά με το που τον οδηγούν, ας γνωρίζει πως το δικό μας όραμα στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ για την Ευρώπη και πόσο μάλλον για την πατρίδα μας που μας αφορά πρωτίστως, δεν έχει καμία σχέση με αυτή την κατάντια του πολιτισμού και των ηθών που τείνουν στο ναδίρ, θαμπώνοντας τους λαούς από τα τεχνητά φώτα του σκοταδισμού του νέου μεσαίωνα”.

Σχετικά άρθρα