Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Αδειάζει” Χρυσόγονο και ο Παπαδημούλης – Τι έγραψε στο Twitter

“Αδειάζει” Χρυσόγονο και ο Παπαδημούλης – Τι έγραψε στο Twitter
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Παπαδημούλης, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κώστας Χρυσόγονος, Μέγαρο Μαξίμου, ΣΥΡΙΖΑ,

“Άστοχη και άκομψη” χαρακτηρίζει τη δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονου, ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αναφέρει ότι είπε “στον συνάδελφο Χρυσόγονο οτι η δήλωσή του για τον πρωθυπουργό και την ενημέρωση του για τα ευρωπαϊκά θέματα, είναι άστοχη και άκομψη”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δ. Χρυσόγονος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού λέγοντας πως έχει να τον δει δύο χρόνια.

«Προφανώς ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου», ισχυρίστηκε ο Δ. Χρυσόγονος.

Μαξίμου: Ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει συνομιλητές από τα πάνελ

Με μία πολύ σκληρή απάντηση – μήνυμα προς τις… παραφωνίες του κ. Χρυσόγονου απάντησαν κυβερνητικές πηγές στα όσα κατήγγειλε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

«Ο πρωθυπουργός καταλαβαίνει την αγωνία του κ. Χρυσόγονου αλλά δεν επιλέγει συνομιλητές από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών» σημείωσε κυβερνητικός αξιωματούχος μιλώντας στο capital, κληθείς να σχολιάσει τις σχετικές δηλώσεις.

Παράλληλα, η ίδια πηγή τόνισε πως «ο πρωθυπουργός ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα για όλα τα ευρωπαϊκά ζητήματα», ενώ πρόσθεσε πως «ο κ. Χρυσόγονος ουδέποτε έχει ζητήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα».

Η απάντηση κυβερνητικού αξιωματούχου στις «κορώνες» του κ. Χρυσόγονου είναι ενδεικτική της σφοδρής ενόχλησης που υπάρχει στην Ηρώδου Αττικού για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα διαρκώς επιχειρεί να βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας με δηλώσεις στα όρια της… παραφωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα μιλώντας στον Παύλο Τσίμα και στο ΣΚΑΪ, ο κ. Χρυσόγονος με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο «παραπονέθηκε» πως «δύο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό, από το Μάρτιο του 2015 που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ… Ούτε κατ’ ιδίαν δεν τον έχω δει», προσθέτοντας μάλιστα πως «προφανώς ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κα Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου».

Σχετικά άρθρα